tiistai 30. tammikuuta 2018

Rv 33

Pimeä tammikuu alkaa olemaan lopussa ja toivon mukaan jo ensi kuussa olisi enemmän valoisia päiviä. Täällä odotetaan jo  kovasti kevään alkamista ja aurinkoisia päiviä... Nyt on menossa rv 33 ja tänään kävin pitkästä aikaa omassa neuvolassani. Raskaus etenee normaalisti, hb vaan tahtoo pysytellä koko ajan 110 tietämissä, vaikka kuinka vedän rautaa kaksin käsin. Mutta pääasiahan on ettei arvot ainakaan laske, vaikkei nousekaan. Bebe oli tällä kertaa raivotarjonnassa, mutta tämä veijari kyllä veivaa välillä poikkitilassakin ja se jos mikä hirvittää :P Mun mielenterveyden kannalta sais jo alkaa pysymään raivotarjonnassa, mutta taitaa tilaa olla vielä tarpeeksi akrobatiatempuille... Spinning babies liikkeitä olen alkanut satunnaisesti tekemään ja näitä teen jatkossakin, jotta vauvan asento olisi paras mahdollinen synnytystä ajatellen. Oletteko kuulleet näistä liikkeistä tai tehneet itse? Muitakin spinning babies liikkeitä löytyy, mutta otin nyt tuon yhden nettisivun esittelemät liikkeet tähän esimerkiksi. Vauvan optimaalisesta asennosta voit lukea lisää täältä.



Töissä pitäisi jaksaa vielä vajaa kolme viikkoa, sitten alkaa äitiysloma. Yöt alkavat olemaan huonoja, tai saan siis nukuttua, mutta lantiota särkee ja eräs pikkumies kiipeää meidän väliin nukkumaan edelleen joka yö. Varsinkin nyt kun E oli alkuviikon kuumeessa, oli sängyssä möyrimässä yksi LÄMPÖPATTERI. Terveenä E kyllä nukkuu meidän välissä suht rauhallisesti, mutta kipeänä uni on ollut levotonta. Harjoitussupistuksia on enemmän ja vähemmän joka päivä, tänään on tuntunut siltä, että maha on ollut kovettuneena koko illan. Mikä on kyllä suoraan verrannollinen levon määrään. Lenkillä käveleminen on hidasta köpöttelyä, aivan naurattaa, kun mietin että miten viime raskaudessa pystyin kävelemään pitkiä lenkkejä ja pyöräilemäänkin vielä lasketun ajan tietämillä :P.




Viime viikolla pidin pari "kesälomapäivää" ja hoidin kaikkia rästihommia kotona. Järjestin itselleni myös hemmottelua ja käytin joululahjaksi saamani hieronta- ja kampaajalahjakortit. Kyllä teki hyvää ♥ Tässä muuten tukasta muutoskuvat :) Kampaaja laittoi vaaleita ja tummia raitoja ja hieman punaruskeaakin raitaa tuonne "keskikerrokseen" piristysruiskeeksi :). Latvoista otettiin reippaasti kuivia pois ja otsatukka on taas kondiksessa :)



Hain yksi päivä Kelan äitiyspakkauksen Matkahuollosta ja pääsin edes vähän jo fiilistelemään vauvajuttuja ♥ Muut kamat onkin sitten edelleen kaappien kätköissä ja osa ostamatta, mutta en jaksa ottaa niistä nyt stressiä, luotan siihen, että viimeistään äitiyslomalla mulla on sit aikaa laittaa tavaroita valmiiksi vauvaa varten.




Mut semmosia kuulumisia tänne, palaillaan taas, kun mulla on hetki aikaa omille jutuille :)

2 kommenttia

  1. Hienosti oot kyllä jaksanut töissä ja muutenkin näin loppusuoralle :). On se vain aikamoista ähkimistä nuo viimeiset viikot masun kanssa, mutta loppusuora onneksi jo häämöttää!:D Hyvä kun oot saanut vähän järkättyä lepoa ja hemmotteluakin itelles nyt kun se vielä on mahdollista, varmasti oli tarpeeseen! Ja kiva tukkakin, nyt on lookki valmiina synnytystä varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mä huomasin vasta nyt sun viestin täällä! Mutta joo, nyt onneksi alko äitiysloma ja alkaa aikataulullisesti helpottaa, kun ei tarvi arkena enää käydä töissä :) Mut maanantaina nähdään ja jutellaan lisää!:) ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.