lauantai 13. kesäkuuta 2015

Poikamme ristiäiset

Viime viikonloppuna vietettiin meidän poikamme ristiäisiä. Olin varannut etukäteen kastejuhlaa varten Honkimetsän Herkun tilat pitopalvelun kera. Onneksi olin päättänyt, että täällä meidän rivitalokolmiossa juhlia ei pidetä, sillä olin viime viikon niin huonossa kunnossa, että siivoamisesta saatika leipomisesta ei olisi tullut yhtään mitään. Onneksi ehdin parantumaan ristiäispäivään mennessä.

Teetätin ristiäisiä varten tällaiset kutsut Ifolorilla. Takapuolella luki sitten varsinainen tervetuloa ristiäisiin- teksti. Erittäin helppo ja mielestäni edullinenkin tapa tehdä pienelle porukalle kutsut.


Kastetilaisuus meni tosi kivasti läpi, pikkumies nukkui tyytyväisenä toisen kummitätinsä sylissä koko toimituksen ajan eikä hätkähtänyt edes pään kastelemista tai virsien laulantaa :) Sain taas todeta, että tää meidän poitsu vaan nauttii mitä enemmän on uusia ääniä ja vieraita sylejä :)


Kastemekkona oli minunkin päälläni aikoinaan ollut suvun vanha kastemekko, itseasiassa tää sama mekko on ollut omankin äitini kastejuhlassa :)



Tarjolla oli sokerimassapäällysteisen täytekakun lisäksi cake popseja, bebe-leivoksia, tortillarullia, joissa oli lohi-tuorejuusto-salaatti-täyte ja kinkkufeta-piirakkaa.





Ja siinä kakun päällä koreileekin poikamme nimi, Eeti Christian :) ♥  Oon niin ihastunut tähän nimeen, sopii täydellisesti meidän pojalle ♥



Kastejuhlaa vietettiin ihan vain lähisukulaisten ja kummien kera, oikein onnistuneet juhlat vietimme :) Ja mikä parasta, ei tarvinnut murehtia kahvipöydästä tai siivoamisesta, sain vain nauttia juhlissa olemisesta ja iloita poikamme ensimmäisistä juhlista :)



Pikkumies vähän uuvahti juhlimisesta, tässä ollaan jo takaisin kotona :) ♥



Otin omasta asustanikin pari kuvaa, mekko löytyi Vilasta ja tuo bolero löytyikin multa jo ennestään. (Mulla on tässä kyllä ihan outo ilme, mutta älkää välittäkö siitä, asua tässä piti esitellä :P)





Hiukset laitatin kampaajalla, tästä tuli mun mielestä tosi kiva :) Tuolla takana meni vielä lettikin ja kaikki hiukset oli siis koottu tuohon toiselle olalle. Kiva välillä laittaa ittensä nätiksi, kun täällä kotona tulee turhan usein vedettyä vaan tukka ponnarille ja lökärit jalkaan ;).

Pikkuhiljaa alkaa meidän juhlarumba rauhoittumaan ja voidaan keskittyä kesäloman viettoon, johan tässä on kemuja tullut juhlittuakin! Kesäkelejä vaan odotellessa...

4 kommenttia

  1. Kivat,suloiset ristiäiset teillä olleet. Naurattaa aivan,kun katson Eetiä,on niin T.n näköinen:) Tietää heti kenen poika:) Sinun hiukset ovat todella kaunisti ja niin nätti on sinun mekkosi. Jos kotona olisi aina pukeutuneena ja laittautuneena kuin juhliin lähdössä,niin eihän juhla erottuisi arjesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä isänsä poika :) Ei voi erehtyä :) Ja kiitos kommentistasi, aivan tottahan se on, että eihän se juhla tuntuis juhlalta, jos ei siihen panostaisi enemmän ku arkipukeutumiseen :)

      Poista
  2. Ihanan näköistä! Ja hieno nimi tuli poitsulle! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykätään kovasti Eeti-nimestä, ei enää osaa aatellakaan pojalle muuta nimeä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.