tiistai 2. kesäkuuta 2015

Sairastelua

Pikaista päivitystä täältä sairastuvalta! Onneksi sairaana oon minä enkä vauva. Ihanteellista ois tietysti, että KUKAAN ei ois kipeenä, mutta minkäs teet. Johan tässä sai melkeen pari viikkoa olla terveenä ja nyt sainkin infektioita oikein kaksin kappalein. En täällä ala avautumaan sen tarkemmin mun sairasteluista, mutta halusin vaan todeta, että kuumeessa pikkuvauvan hoitaminen ei_oo_kovin_kivaa. Varsinki ku T meni tänään takas töihin isyyslomalta, huoh. Ja kun meikäläisten ihana pikkupoitsu haluais päivisin olla vaan hereillä, syödä koko ajan ja nukkua ihan pikapikapäikkäreitä ;). Niin ja nekin unet nukutaan mielellään mun vieressä, ihme kun nyt sain hiippailtua tuolta sängystä pois ilman että poitsu heräs...! Mutta onneksi öisin syödään 3 tunnin välein edelleen ja sit jatketaan unia, olisinki varmaan ihan kuollut, jos yölläkin kukuttaisiin. Masuvaivaakin pikkuisella on, rela-tipat on aloitettu, katsotaan oisko niistä hyötyä. Ei kuitenkaan kerralla huuda tuntitolkulla, mutta usein kyllä. Onneksi sekaan mahtuu paljon hyviäkin hetkiä, ne auttaa tosi paljon ♥ Harmi vaan, että meillä on tän viikon lauantaina jo vauvan ristiäiset ja pitäs niitä nyt puolikuntosena suunnitella... Onneksi vauvan kastemekko ja muut tavarat on jo katteltuna ja itelläki on mekko valmiina, ni ei tarvi sentäs kaupoille lähteä. Ja ONNEKSI me ei pidetä kotona ristiäisiä, vaan pitopalvelun kautta heidän tiloissaan (kerron siitä sit myöhemmin paremmin) musta ei nyt oikeen ois siivoon ja leipoon. Tavotteena oiskin, että edes lauantaina olis jo elävien kirjoissa.

Mutta jotain mukavaakin asiaa :) Viikonloppuna me juhlittiin mun siskon ja veljen yo-juhlia, oli mahtavat kelit ja se pitää kyllä sanoa meidän pikkumiehestä, että hän selkeästi nauttii vieraista äänistä ja hälinästä :) Täydellinen juhlaseuralainen siis :) ♥ Tässä meidän perhekuva juhlista ♥



Palaillaan taas, kun tää vointi tästä paranee, nyt pikkumies huikkii sängystä, että äiti tänne heti ;) ♥

Me jatketaan siis peittojen alla köllöttelyä!


4 kommenttia

  1. Voi vitsi, onpa peestä että oot tullu noin kipeeksi että ihan petipotilaaksi joudut! Ja mikä säkä että T meni nyt just sitte töihin.. Mutta toivottavasti Inu antaa sun huilata, onneks lauantaihin on vielä monta päivää aikaa, että vielä on hyvin toivoa tervehtyä ennen ristiäisiä :) Ja tosi kiva ku jaksat päivittää blogia, lyhyetkin jutut on kivoja lukea ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei nää sairastamiset kato aikaa eikä paikkaa... Mutta ku ny lauantaihin mennes on ees lähestulkoon terve ni se riittää :)

      Poista
  2. Voimia paljon! On raskasta yrittää hoitaa pikkusta kun itsekkin huonos kunnos.. Relatippoja ja cuplatonia on meillä epätoivosesti kans käytetty, on ne masuvaivat inhottavia. Kamala katsoa kun toinen kärsii, itse ei voi kun antaa syliä ja lohduttaa.
    Voi kun ihana perhekuva. Mistä noin komea puku Inulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta ♥ Onneksi pikkuisille jo pelkkä sylikin tuo paljon lohtua ja se kai se tärkein "lääke" onkin. Tai ainakin sillon siis, kun ei epäillä mitään allergiaa tms. :) Tuo vauvan asu on Seinäjoelta Kids & Mothers -liikkeestä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.