maanantai 1. elokuuta 2016

Kesälomakuulumisia ja asuntomessukuvia

Täällä on tavallinen arki alkanut tänään, sillä T palasi takaisin töihin. Meillä on ollut hyvä loma,  sopivasti puuhaa ja pientä reissua ja ihan vaan kotona rentoutumista. Toki se loma ois saanut mun puolesta jatkua vielä vaikka kuukauden, mutta näillä mennään ;). Saimme onneksi olla koko loman suht terveenä ja mikä parasta, hellepäivistä saatiin nauttia yllin kyllin ♥

Teimme perheenä yhden pikkureissun Tampereelle. Ensimmäisenä yönä yövyimme Sokos hotel Tornissa, aivan juna-aseman lähellä. Tykästyttiin hotelliin, kiva, erilainen sisustus ja sijainti mitä parhain.









Aamupala oli herkullinen ja monipuolinen ja mä nautin siitä, kun sai oman kahvipannun pöytään, se on jotenkin niin luksusta :P. Lapsille ois löytynyt myös oma buffetpöytä, mutta sieltä ei löytynyt Eetille muuta sopivaa syötävää kuin vesimelonia ja ananasta. Sellaista se reissaaminen on moniallergisen lapsen kanssa... Onneksi olin ottanut Eetille kaikki omat ruuat mukaan kylmälaukkuun. Tokihan hotelliin olisi voinut soittaa ja tiedustella mahdollisuutta omaan erikoisruokavalion aamupalaan, mutta en tällä hetkellä uskalla ottaa riskiä, että joku ei olekaan ymmärtänyt kaikkia antamiani ohjeita oikein, sillä siinä menisi sitten koko reissu pilalle kipeän lapsen takia. Joten omilla eväillä mennään tällä hetkellä. Paitsi kerran tuolla reissussa tilasimme Eetille eräässä ravintolassa kanafileen ja kasviksia, koska tiesin, että heillä käytetään paistamiseen aina rypsiöljyä eikä ollenkaan voita :)

Hotellilta löytyi myös iso leikkihuone jossa Eeti leikki aivan innoissaan nurkasta toiseen :P. Paikalla oli paljon muitakin lapsia ja siitähän E nautti :).

Illalla ennen Eetin nukkumaan menoa kävimme ihailemassa Moro sky baarissa näköalaa hotellin ylimmässä eli 25. kerroksessa :). Siinä haaveiltiin, että oishan täällä ihan hienoa istua drinkillä, mutta katsotaan sitä sitten joskus toisella reissulla (lapsivapaalla sellaisella!) ;).

Piipahdettiin myös katsomassa Sorsapuiston leikkipuisto, mutta se oli isommille lapsille suunnattu ja väkeä täynnä, joten pysähdyttiin sen sijaan jätskille. Joku vähän onnessaan kun sai mehujään ♥


Tampereen reissulla käytiin myös Ideaparkissa, jossa onneksi saimme kierrellä kauppoja ja syödä, samalla kun Eeti nukkui päikkäreitä rattaissa. Kävimme myös Ikeassa, mutta se oli todellinen pikapyrähdys, en oo ikinä päässyt Ikeasta ulos puolessa tunnissa :D Eeti alkoi jo väsähtämään ja olisi koko ajan halunnut juosta kaupassa eri suuntaan kuin me. Onneksi ei tarvinnut päivän päätteeksi ajella kotiin asti, vaan jäimme vielä toiseksi yöksi Tampereelle meidän kaveripariskunnan luo :).

Emme halunneet viettää koko lomaa reissussa, koska ymmärrätte varmaan että tän ikäisen lapsen kanssa reissaaminen ei oo aina niin rentouttavaa ;). Sen vuoksi nautinkin ihan äärettömän paljon ihan vaan kotona olemisesta ja siitä, että T jakoi kaikki kotityöt ja E:n hoidon mun kanssani eikä mun tarvinnutkaan tehdä kaikkea yksin. Sitä osaan kyllä arvostaa.

Saimme loman aikana yövieraiksi meidän turkulaiset ystävämme, joiden kanssa kävimme Seinäjoen asuntomessuilla. Onneksi E pääsi mummin luo hoitoon eikä meidän tarvinnut ottaa Eetiä messuille mukaan hajottamaan jotain sadan euron maljakoita ;). Muistatte varmaan, että E on juuri siinä iässä että kaikkea pitää päästä itse tutkimaan..... E jäi mummin luo myös yökylään, joten saimme loman aikana nukkua yhtenä aamuna niin pitkään kuin jaksoimme (ja yöllä valvoa niin pitkään kuin jaksoimme :P) Näitäkin asioita osaan arvostaa, kun ne eivät ole itsestäänselvyyksiä meille.

Kuvituksena teille muutamia kuvia asuntomessuilta, varsinkin lastenhuoneiden sisustuksia tuli kuvattua tarkkaan ja ne teitäkin ehkä kiinnostavat :)


Joku bloggaaja siellä ;) Ja tämä ei ole maksettu mainos, vaikka siltä näyttääkin :P



Niin suloinen pöllö-aurinkokennovalaisin löytyi eräästä puutarhasta! ♥


Ja toinen söpöys. siilinpesä ♥♥


Mutta tässä nyt niitä lastenhuoneita, tosi kivoja ideoita mielestäni :)





Mä haaveilen, että sitten joskus kun meillä on enemmän tilaa, niin meiltäkin löytyisi tällainen leikkihuone kuin tässä alapuolella ♥ Varsinkin noilla voimistelurenkailla tykkäisin mäkin temppuilla :P (Mikähän niissä mahtaa olla painoraja...)










Niin suloisia huoneita, mikä oli teidän lemppari? :) Vai kolahtiko mikään? Messuilta tuli otettua hirmu määrä kuvia, mutta en taida jaksaa latailla niitä kaikkia tänne :D Mutta tämä asunto pitää esitellä, tämä on nimittäin sisustettu Seinäjoen kaupunginteatterin kuvitteelliselle teatterihahmolle Zazalle, joka on hyvin värikäs persoona, kuten myös asunto.... Täältä löydät lisää tietoa Zazasta ja hänen musikaalistaan: http://seinajoenkaupunginteatteri.fi/ohjelmisto/lainahoyhenissa/

Mitäs tuumaatte tällaisesta sisustuksesta?;)















Mulle kelpais kyllä tämmönen terassinäkymä :P



Tuli nyt tykitettyä oikein kuvapläjäys, mutta toivottavasti tekin tykkäätte kuvamateriaalista :) Palaamisiin taas ja kiva kun teitä lukijoita näyttää täällä silti käyvän, vaikka niin harvoin ehdin päivittämään.

Kivaa elokuun alkua teille kaikille, vielä on kesää jäljellä ♥

4 kommenttia

  1. Voimistelurenkaat kestää 300kg jos ne on kiinnitetty kattokannakkeilla :)

    VastaaPoista
  2. Noi asuntomessujen lastenhuoneet oli kyllä kaikki tosi kivoja!😊 Harmittikin kun kierroksen päätteksi muistin vasta, etten ollut hoksannut napsia kuvia ollenkaan, kun yritettiin tämän nuorimmaisen kans hosua muutama etukäteen valikoitu kohde läpi..😕

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskon, että siinä tilantees jää kyllä kuvat ottamatta... Mutta kiva, että pääsitte nyt sit edes piipahtaan siellä 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.