perjantai 19. elokuuta 2016

Ysäribileissä

Taisin lupailla julkaista täälläkin meidän viime viikonlopun ysärikemujen vaatetuksemme :) Kuten yleensä, meinasi vaatteiden etsimisessä tulla kiire, mutta onneksi lähipiirin vaatekaapista löytyi meille molemmille sopivia kuteita :) Tällaiset vetimet meillä oli yllä :)




Asuun olisi voinut panostaa vieläkin enemmän, mutta kerta kaikkiaan loppui aika kesken. Kreppasin aamulla koko tukankin, mutta bileiden alkuun mennessä sitä ei enää oikein edes huomannut :P. Meinaa näin pitkä ja raskas tukka olla jo haastava sen laittamisessa... Muu juhlaväki oli myöskin innostunut panostamaan asuihinsa, osa reilusti enemmän kuin me ja vaatekaappien kätköistä oli löytynyt vaikka minkälaisia "aarteita".

Nää ysärikemut olivat koko kesän odottamisen arvoiset, meillä oli niin hauska päivä, ja yö :P. Vaikka emme tunteneet juhlista entuudestaan kuin synttärisankarit, niin se ei menoa haitannut, hyvin kerittiin illan aikana tutustumaan kaikkiin :).


Kaikki koristeet ja muut oli mietitty viimesen päälle teeman mukaan, kuten näkyy :) Tässä tosiaan muutamia kuvia, mitä ehdin illan aikana ottamaan :)






Tässä rekvisiittapaikalla me sitten koko porukalla poseerattiin oikein valokuvaajan avustuksella, niitä kuvia odottelessa :D...


Niin upeita koristeita oli paikalle tuotu..!



Ja meille oli vuokrattu kaksi paljuakin, jotka olivat kyllä kovassa käytössä :) Paljussa lilluminen on kivaa, mekin jaksoimme juhlia aamuviiteen asti, viimeset taisivat hyytyä aamuseiskalta :D... Kastoin talviturkinkin merivedessä, jestas että oli jääkylmää!! Onneksi sai juosta suoraan saunaan lämmittelemään :P




Herkkuja ja ruokaa meillä oli ihan hirmuisesti, grilli oli kuumana ja juotavaa löytyi joka lähtöön :). Slurps, että oli kaikkea ihanaa syötävää, vieläkin tulee vesi kielelle... Harmi, kun en huomannut ottaa kuvaa muista ruuista, vain tästä kakusta ja ysäribuffasta.


Pientä ohjelmaakin meillä oli ja mä pidin yllätyksenä synttärisankareille pienen puheen :). Ilmeisesti se ihan osui ja upposi, ainakin synttärisankareiden ja vieraiden reaktioista päätellen :).

Oli kyllä kesän mahtavimmat bileet, pakko vielä hehkuttaa :) Kyllä tällasista asioista saa energiaa omaan arkeen ja loistavia muistoja ♥


Eeti kyllä palautti meikäläiset maanpinnalle heti seuraavana yönä, korvatulehdushan sieltä pitkästä aikaa löytyi :(... Ja lääkkeiden kanssa oon saanut takuta tän viikon, kun jokin aiheuttaa nyt yöllistä refluksia (lue: huutoa) ja oon joutunut ne kaikki lopettamaan, katsotaan nyt sitten kerkisikö tulehdus hellittämään vai mitä tässä joudutaan seuraavaksi tekemään... Onneksi päivisin E on ollut hyväntuulinen eikä kipeänoloinen, makuuasento vain ollut hankala. Mutta eikö se tästä taas...!

Mutta ei meiltä juhlat tähän vielä lopu, nimittäin huomenna juhlitaan T:n serkun naimisiinmenoa ja sunnuntaina käydään onnittelemassa erästä 3-vuotiasta pikkumiestä ♥

Kivaa viikonloppua teille, syksyisistä keleistä huolimatta, haluan uskoa että kesää on vielä jäljellä ♥

2 kommenttia

  1. Mahtavan näköiset pirskeet! Refluksi on kyllä pirullinen seuralainen, toivottavasti saatte oireet pikkuisella kuriin! Meillä pahin helpotti kiinteiden myötä, mutta VAIN pahin. Seuraava helpotusaskel oli kun tyttö oppi ryömimään ja siinä kesti aika kauan kun lattialla yksin ei viihtynyt ollenkaan. Päikkärit aina olleet aikamoisen työn ja tuskan takana ja rytmin löytyminen sen(kin) takia hankalaa. Todella ikävä vaiva ja tiedän että monella vielä pahempana mitä meillä. :( Kiva, että eksyit blogiini, tutustun myös omaasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mulla on vastaaminen aivan jäänyt...! Mutta todellakin, refluksi ja myös allergiat on tosi hankalia vaivoja ja kun ei nää pikkuset osaa vielä kertoa mihinkä milloinkin sattuu :(... Mutta näillä mennään, ei muu auta! Kiva, että tulit piipahtamaan täällä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.