torstai 25. kesäkuuta 2015

Ristiäislahjat

Ajattelin tehdä postauksen meidän pojan ristiäislahjoista, koska niistä voi joku saada vinkkiä mitä antaa vaikka omalle kummilapselle tai lapsenlapselle lahjaksi.

Toiselta kummitädiltä Eeti sai valokuvakehyksen, johon saamme myöhemmin kaiverruttaa pojan nimen ja syntymäajankohdan. Tätä toivoimmekin lahjaksi.



Toiselta kummitädiltä- ja sedältä toivoimme kastetodistukselle "putkiloa" (mikä sen oikea nimi on?!:D) ja ensihampaalle- ja kiharalle rasioita ja ne Eeti saikin :)





Lisäksi he antoivat lasten Raamatun :)



Näiden lisäksi Eeti sai lahjaksi muilta ristiäisvierailta valokuva-albumin, johon sisältyi myös kaiverruksen teettäminen....



Lorukirjan, jossa oli kaikki tunnetut lastenlorut (täältä onkin hyvä tarkastaa, että mitenkäs se "Harakka huttua keittää" menikään :P) Vanhempani olivat avanneet Eetille osaketilin, johon alkavat säästämään pojalle pientä pottia myöhempää käyttöä varten :). Tätä olimme itsekin miettineet, että avaisimme tällaisen tilin, mutta "raaka totuus" on, että tässä elämäntilanteessa ei rahaa pahemmin säästöön jää, joten olikin lottovoitto, että isovanhemmat päättivät tällaisen tilin avata.



Lisäksi Eeti sai Herra Hakkaraisen lasten astiaston ja Muumi lusikan ja haarukan....



Ja ihanat pöksyt ja paidan :)



Eeti sai myös rahaa, jolla olemme jo hankkineet koliikkikeinun ja tarkoitus olisi myös hankkia ainakin leikkimatto näillä rahoilla.

Seurakunnalta Eeti sai Hyvän yön rukouksia sisältävän kirjan :)



Oikein mieluisia ja ihania lahjoja siis :) Tuleeko teille muille hyviä ristiäislahjaideoita mieleen tai onko teidän lapset saaneet jonkun todella tervetulleen lahjan?:)

4 kommenttia

  1. Vähän aihetta sivuten... Tarkoitus olisi mennä kaverin uutta tulokasta tapaamaan ensi kerran ja tietysti pitää jotain pientä lahjusta viedä... Kyselisin nyt sulta vinkkiä, että tuleeko niitä vaatteita ihan liikaa lahjaksi, ehtiikö kaikkia edes pitää?? Tai ainakin voisin kuvitella, että kaikki tuo lahjaksi vaatteita koossa 62 tai 68? Itsestä ainakin tuntuisi typerältä ostaa vaatteita yksivuotiaalle, ja toisaalta on vähä siinä ja siinä meneekö 50 kovin kauaa kun muutama viikko on ikää mittarissa.... Tai onko jotakin muuta vinkkiä mitä hyödyllistä voisi viedä? Mitään erityisiä tarpeita tuskin on... Entä mitä voisi tuoreille vanhemmille viedä? Kukkia? Leipomuksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annoit mulle juuri hyvän postauksen aiheen! :) Vaatteista sen verran, että kokoa 50 ei kannata ostaa, koska toiset vauvat on jo syntyessään ohittaneet sen koon, meilläkin käytettiin vaan sairaalassa kokoa 50 ja kotona jo 56. Monet on ostaneet meille kokoa 68, mutta vähemmän kokoa 62. Sanoisin, että jos haluaa vaatetta ostaa, ni se koko 62 tai 68 on kaikista paras :). Toiset äidit on kyllä ite niin kovia osteleen vaatteita, että silloin voi vaatteita olla jo liikaakin, riippuu niin ihmisestä! Ite ostelin raskausaikana pääasiassa kokoa 56.

      Jos haluat hyödyllistä ostaa, niin vaippoja tarvitaan aina :). Me on käytetty liberoa ja pampersia ja kumpikin on ollut meillä ainakin hyviä merkkejä :). Pepun puhdistuspyyhkeet ja kertakäyttöset hoitoalustat on myös hyödyllisiä!

      Ja mä ainakin tykkäsin leipomuksista ja osanhan voi pistää pakkaseenkin, joten sehän on oikein kiva idea :) Kukat on varmaan aina tervetullut lahja :)

      Poista
    2. Moi, ekaa kertaa satuin lukemaan tätä blogia, ja vastaisin ekaan kommenttiin, vaikkei multa kysyttykään :) Itse sain vauvan huhtikuussa ja musta oli ihanaa kun ystäväperhe toi ihan ruokaa (valmiin aterian siis) meille kyläillessään. Pienen vauvan kanssa saattaa aluksi olla kovin kiire, ja on ihanaa kun välillä voi unohtaa ruoanlaiton.

      Poista
    3. Kiva kun eksyit tänne :) Ja kommentit on aina tervetulleita! Kyllä sitä kummasti arvostaa toisen tekemää ruokaa, kun itse ei ehdi kuin imettämään ja juuri ja juuri käymään vessassa ja suihkussa :P

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.