maanantai 9. toukokuuta 2016

1-vuotias, koiranpentuja ja äitienpäivä

Meidän suloinen vauhtihirmu on tänään virallisesti 1-vuotias ♥ Vuosi on mennyt todella vauhdikkaasti ja meidän pikkupojasta on tullut taapero ♥ Tämä pikkumies juoksee taaperokärryn kanssa ja treenaa joka päivä kävelyä ja pääsee jo pitkiä matkojakin ennenkuin muksahtaa pyllylleen. Hymystä ja naurusta saadaan nauttia joka päivä, mutta myös ne harmitukset ja ikävät fiilikset näytetään hyvin selkeästi. Äidin sylissä on edelleen maailman paras paikka ♥ Ja siitä äiti on hyvin onnellinen ♥ Paitsi yöllä :P mutta sitä ei onneksi enää tapahdu joka yö ;)

Syntymäpäivän kunniaksi jaan teillekin Eetin 1-vuotiskuvia, joissa kävimme pari viikkoa sitten. Kävimme Seinäjoella Mikko Kaukorannan kotistudiossa kuvauksissa ja en ois voinut olla enempää tyytyväinen tuotoksiin. Ihan järjettömän paljon hyviä kuvia, kaikki onnistuneet saatiin sekä värillisinä että mustavalkoisina. Itse tykästyin värillisiin enemmän, joten sen vuoksi laitan tähänkin esille vain niitä värillisiä. Kuvaajasta huomasi, että hän oli tottunut kuvaamaan lapsia, sillä vaikka meidän Eeti pysyy paikoillaan noin kaksi sekunttia, hän sai otettua useita onnistuneita kuvia. Voin siis suositella lämpimästi muillekin :) (Ja tämä ei ole maksettu mainos :P)

Kattokaa nyt miten suloinen lapsi ♥

























No tämä alimmainen oli kyllä tosi kiva mustavalkoisenakin, joten laitetaan se tähän viimeiseksi :)


Tässä ei ollut edes kaikki kuvat, joten voitte arvata, että mulla tulee olemaan melkoisia vaikeuksia valita, mitkä näistä teetän kehyksiin..!! Niin ihania kuvia :) ♥

Ja instagramista ja mun henkilökohtaiselta facebook-sivulta on jo voinut bongata meidän pentu-uutiset :) Eli meille syntyi kaksi päivää sitten, lauantaiaamuna neljä pentua Lunalle ♥ 3 poikaa ja 1 tyttö, mutta yksi pojista syntyi enkelinä :( Tyttöpennun vointi on ollut viikonlopun ajan vaakalaudalla, mutta meidän ahkeran hoitamisen ansiosta, senkin paino alkaa nousemaan ja pentu piristymään :) Kaksi yötä on pitänyt valvoskella pentujen takia, mutta ehkä ensi yönä uskalletaan jo nukkua ja luottaa siihen, että pennut löytävät itse emonsa tissille ja saavat riittävästi maitoa. Eläinlääkärissäkin jouduttiin koko katraan kanssa käymään lauantaina, Lunalla meinasi tulla kalkkikramppia, mutta sekin asia on jo hoidossa. Ja onneksi Lapuan mummi kerkisi apuihin, sillä tottahan Eetikin päätti herätä lauantaina jo kuudelta :P Meinasi siinä jo kädet loppua kesken...!



Eilen ehdittiin kuitenkin juhlimaan meikäläisen toista äitienpäivää ja sitä saatiin onneksi juhlia aurinkoisessa kelissä :). Niinkuin arvelinkin, niin meidän kodissa juhlittiin myös uuden Luna-äidin titteliä tuona päivänä :) Viime vuonna vietinkin ensimmäistä äitienpäivääni vastasyntyneiden teholla, alle vuorokauden ikäistä poikaamme ihmetellen ja ihastellen ♥. Tänä vuonna sitä päivää vietettiinkin pentulaatikon äärellä. Illalla päästiin kyllä juhlimaan äitienpäivää myös isommalla porukalla T:n veljen luona :) T oli yhdessä Eetin kanssa hakenut mulle kukkia ja sain mä huikean lahjankin, pääsen nimittäin kampaajalle tukan värjäykseen ja leikkaukseen!! :) Voin kertoa, että tulee tarpeeseen! :P Eetin päikkäreillä kerittiin herkuttelemaan brunssillakin ja yhdessä koko porukalla käytiin pyörälenkillä :) Toivottavasti nää aurinkoiset kelit jatkuis vielä pitkään!





Mutta nyt takaisin pentulaatikon äärelle, kun Eeti vielä nukkuu päikkäreitä! :) Palaamisiin taas!:)

4 kommenttia

  1. Siis wau mitä kuvia!! Eeti ei taida ainakaan vierastaa? =) Noista on kyllä pikkusen vaikea parasta valita,jokaisessa on jotain ihanaa. Jos joku pitäisi niin ehkä tuo "perinteisempi" toka kuva.
    Voi mitä pentuja <3! Oli lunalla kova synnytys, mitäs tuumas enkelistään? Onko yhtään etsinyt? Harmi että yksi ei selvinnyt. Meinaatteko kaikki myydä? Mites Eeti on suhtautunut pentuihin?
    Tuollainen brunssi kyllä kelpais itse kullekkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Eeti välillä vierastaa ja katsoi kuvaajaakin aika pitkään aluksi ;). Mutta pääsi onneksi asian yli nopeasti, kun pääsi tonkimaan kivoja valokuvausrekvisiittoja :) Mäkin tykkään tuosta tokasta kuvasta, kun se on just sellainen perinteinen ainakin ilmeeltään, mutta tykkään mä noista kunnon naurukuvistakin :)

      Luna tais heti tajuta, että tää enkelipoika ei hoivaamalla selviä ja näki kyllä kun veimme sen pois. Uskon, että Lunalla on näissä kolmessa vauvassa tarpeeksi tekemistä, niin tää yksi pikkuinen ei jää sen mieltä vaivaamaan. Mä luulen, että meille ihmisille tuollainen pennun kuolema on kovempi paikka :( Mutta minkäs näille mahtaa, ei mitään. Surullista silti. Tarkoitus olisi tosiaan nää kaikki kolme myydä uusiin koteihin, yritän pysyä tiukkana, etten jätä kaikkia itelle :D Kahdessakin westiessä on jo ihan tarpeeksi tekemistä tällä hetkellä ;)

      Eetille pentuja ei ole vielä näytetty, sillä Luna ei tosiaankaan halua tätä pikkumiestä pentulaatikolle sekaamaan :D Katotaan kuinka kauan saadaan pidettyä pennut ja Eeti erillään :D Pennut on siis meillä saunan parven alla :)

      Ja brunssi teki poikaa, mutta ei tuollasta sokeri/rasva/höttömässäilyä ihan joka päivä jaksa :D

      Poista
  2. On kyllä niin upeita kuvia että huhhuh!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä itekin niin tyytyväinen näihin kuviin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.