torstai 26. toukokuuta 2016

Pentukuulumisia

Päivät vilisee silmissä ja meidän pennut täyttää parin päivän päästä jo kolme viikkoa :). Pentujen hoito on ollut helppoa, kun Luna on hoivannut pentujaan niin hyvin :). Mun ei oo tarvinnut huolehtia kuin siitä, että pennuilla on puhtaat peitot alustanaan ja punnita ne joka päivä. Kaikki pennut voivat hyvin ja pari päivää sitten niiden silmätkin aukesivat :) Kovasti otetaan jo jalkoja masun alle ja horjuen liikutaan pentukopassa.









Tässä ekaa päivää silmät auki katsellaan maailmaa :)



Eilen väsäsin pennuille aitauksen meidän vierashuoneeseen, tähän asti ovat siis olleet meidän saunan parven alla. Mutta nyt piti tehdä tuo aitaus valmiiksi, kun mulla on semmonen tunne, että tuolta kopasta voi pian muksahdella lattialle pentu jos toinenkin :). Sen verran pentukopassa jo treenataan kävelyä :).


Eeti ei vielä taida oikein ymmärtää mitä nää pienet, vinkuvat pallerot on :P Eikä Eeti ole vielä päässytkään kovin paljoa tekemään tuttavuutta pentujen kanssa, kun Luna estää liian läheiset tutustumiset ;) Kunnon karhuemo, mikä tietysti on eläimille ihan luontaista ja tarpeellistakin tän meidän pikkusähikäisen kanssa :P. Ollaanhan me äiditkin välillä aikamoisia karhuemoja ;)...

Kaikki pennut ovat jo varattuina, ilman että oon kerinnyt yhtä ainutta myynti-ilmoitusta tekemään. Mikä ei tietysti oo ihme, kattokaa nyt kuinka söpöjä ne on ♥ Ja sitten ne vasta söpöjä onkin, kun ne pääsee kunnolla liikkeelle ja siihen ei taida enää kauaa mennä :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.