torstai 22. joulukuuta 2016

2 yötä

Huhheijaa, joulu on ihan just! Onko teillä muilla jo kaikki valmiina joulua varten? Mulla ei :P Eeti sairastu viikonloppuna enterorokkoon ja se sekotti pakkaa ja arkea aikalailla. Ekat pari yötä valvottiin enemmän kuin nukuttiin ja toinen oli kuumeen ja näppylöiden takia tosi kipeä :( Mutta nyt ollaan jo voiton puolella taudin suhteen, enää on vain näppylöitä, mutta ne taitaa lähteäkin hitaammin pois. Itekin sain jostain flunssan, mutta otan tän taudin mieluummin kuin ton enteron....! Eli hyvässä lykyssä ollaan kaikki suht terveitä jouluaattona :)

Kaikki lahjat alkaa olemaan paketoituna, joulukoristeet oon laittanu jo ajat sitten. Suursiivousta en jaksa tehdä, ihan vaan pakolliset siivot. Ja T on onneksi kas reipas siivoamaan, joten nou panik. Kauppareissu on ainoa pulssia nostattava homma, mitä pitää vielä ennen joulua tehä :P. Sitten alkaa helpottamaan :). Ruuanlaittoa sitten pääasiassa enää jäljellä. Me ollaan siis tänäkin vuonna aatto omalla perheellä kotona, käydään saunassa, viedään haudoille kynttilät, syödään hyvin (tätä mä odotan eniten :D) ja tietysti availlaan niitä lahjoja. Pukkia meille ei vielä tänä vuonna tuu, katsotaan sitten tulevina jouluina :). Joulun pyhinä käydään sitten kummassakin mummolassa. Tylsää kun joulu osui tänä vuonna viikonloppuun, sillä T on sen vuoksi vapaalla ainoastaan 3 päivää. Mutta minkäs teet.

Me ei tänä vuonna lähetelty joulukortteja, sillä suunnattiin meidän "joulukorttirahat" Unicefin kautta Syyrian lapsille ♥ Mua surettaa niin paljon se, että maailmassa on ihan liian paljon lapsia, joille ei tuu joulu tänäkään vuonna. Ollaan siis kiitollisia siitä, että meillä on täällä Suomessa asiat niin hyvin ♥ Asiat kun vois olla ihan päinvastoin.

Vaikka mun postaustahti on taas ollut ihan huippua :P Niin aina tää blogi on silti mielessä ja niin monenlaisista asioista haluaisin tänne kirjoitella, mutta ei meinaa aika riittää! Tiedän, tiedän, asioita pitää priorisoida, mutta kun tää blogi on vasta siellä listan keskivaiheilla :D

Ja nyt pitää taas jo rientää :P Hyvää Joulua teille kaikille ♥ Toivottavasti teillä jokaisella olisi mukavat pyhäpäivät tulossa ♥



Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.