lauantai 17. lokakuuta 2015

Nosh- vaatekutsut

Meidän tupa oli tänään täynnä ihania naisia, pikkutyttöjä- ja poikia :) Meillä oli nimittäin Nosh-vaatekutsut :) Onneksi mulla oli sisko yökylässä, en ois yksinäni saanu kämppää ihmismäiseen kuosiin saatika leivottua :) Ja mummi teki taas taikojansa ja Eeti nukkui siellä hoidossa ollessaan reilun 3 tunnin päikkärit, mitä ei ikinä tapahdu kotona :D Onneksi nukkui, saatiin siskon kanssa sillä välin siivottua ja leivottua kaikki jutut mitä piti kutsuja edeltävänä päivänä tehdä :)

Kerittiin ennen kutsujen alkua ottamaan pari kuvaakin :)....





Nosh-kutsut piti Seinäjoelta tullut Annu Kangasluoma :) Vieraita en kuvannut tämän enempää (kuvastakin puuttuu puolet) kun en ehtinyt kyselemään lupia kuvien julkaisuun.


Tupa todellakin täynnä, kenkämäärästäkin huomaa :)...



Serkukset siinä sylikkäin :)







Eetille on tulossa tämä siilibody ja rakettihaalari, aivan ihania juttuja! ♥ Yhden toisenkin bodyn tilasin, mutta siitä oli vain kuvastossa mallikuva.



Muutaman muunkin ihanan jutun kuvasin, Noshilta löytyy kyllä kivoja juttuja :) Ja nää on vieläpä Suomessa suunniteltuja ja EU:ssa tehtyjä :)











Ja sit tietysti kutsujen tärkein puoli eli herkut :P



Tarjolla oli siis tuulihattuja, sipsejä, karkkia, keksiä, kinkkuhyrriä, mustaherukka-valkosuklaajuustokakkua ja puoloffeeta :)


Puoloffeen ohje löytyy täältä: http://www.kinuskikissa.fi/puoloffee-piiras/
Loistoherkku makeannälkäisille :) Meidänkin S-Markettiin oli näköjään ilmestynyt sitä valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa, niin säästyi siltä keittämisurakalta :) Oon tätä kakkua tehnyt ennenkin, mutta en nyt pitkään aikaan.



Tämä mustaherukka-valkosuklaajuustokakku taasen oli uus juttu mulle :) Saatiin Vantaan reissulla tätä kahvipöydässä ja pakkohan sitä oli päästä itekin tekemään, sen verran hyvää se oli! Tässä sen ohje: https://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/mustaherukka-valkosuklaakakku/011402


Kinkkuhyrrien ohje on täältä: http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/pikkusuolaiset/kinkkuhyrrat/
Tosi helppo tehdä!



Vauhdikas, mutta iloinen iltapäivä oli meillä, mäkin ehdin keskittymään sitten illalla herkutteluun ja kyllä nyt napa paukkuu :D

Kivaa lauantai-illan jatkoa teille kaikille!:)

PS. Edelleen saa laittaa mielipiteitä allaolevaan turvaistuin-postaukseen, kivasti niitä on sinne jo kerääntynytkin!:)

4 kommenttia

  1. Kiitos kutsuista <3 Ja karkeista ja sipseistä ;D Mä jo itsekseni naureskelin, että mitähän ne muut mietti ku meikä vetää tuommoisesta superherkkupöydästä vaan niitä! Heh.

    Ps. Mä en kestä ku tuo teidän pikku E on niiiiiiin supersöpö!! Mieti nyt miten söpöliinejä lapsia E:lle ja I:lle tulis ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin kukaan edes huomas :) Ja minkäs sä dieetilles mahdat ♥ Kivaa kun pääsit mukaan, mutta ens viikolla meidän pitää nähdä ihan kahdestaan kun on niin monta asiaa jo puhumatta, kun on jääny noin miljoonat vaunulenkit väliin!:D ♥ Ja on nuo meidän lapset vaan ihania, täytyy nyt yrittää patistella niitä tutustumaan toisiinsa :P

      Poista
  2. Piti sanoa muuten vielä, että toi letti sopii sulle tosi hyvin! Vitsit kun oliskin sun tukka, johon väkertää lettejä :D Letit näyttää muutenkin olevan kovaa huutoa nyt, mäkin seuraan Instassa vaikka mitä palmikko-tilejä ;) Sulla on niin paljon tukkaa että siihen sais jo tehtyä ihan mitä vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos :) Pitäs kas opetella tekeen muitakin lettejä, ku tätä peruslettiä, mutta jotenki seki on jääny?!:P Nykyään on ihan turha pitää tukkaa auki, kun pikkuherra on jo tunkemas hiuksia omaan suuhunsa ;) Joten lettikampaukset ois todellakin jees :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.