tiistai 13. lokakuuta 2015

Lomaviikon hypetystä :)

Ai että, me vietettiin viime viikolla niin mahtava lomaviikko ♥ Tuli tehtyä yhtä sun toista ja nautittua siitä, että T:kin oli mukana arjen touhuissa :) Yks juttu jäi kyllä lomalla tekemättä eli ne univelkojen poisnukkumiset :P En kerinnyt nukkumaan yhtenäkään aamuna pitkään (koska hups, T:lla oli joka aamulle asiakas salilla tai sitten oltiin reissun päällä) ja päikkäreitä kerkisin kerran YRITTÄMÄÄN, mutta en sitten tietystikään saanut nukuttua, kun mulla oli vaan puolituntia aikaa :D Mutta eipä se hirveästi haitannut, T oli muuten niin paljon apuna tässä arjessa, että se jo pelkästään sai olon rennoksi ja levänneeksi.



Lomaviikko aloitettiin viikon ainoalla (siis mun ainoalla) käynnilllä kuntosalille, kyllä vaan teki hyvää. E kylläkin oli vähän pahalla tuulella, joten meillä oli hyvin vauhdikkaat, mutta sitäkin tehokkaammat treenit :P Seuraavaksi me lähdettiin käymään mun vanhempien luona Kihniössä pitkästä aikaa, erityisen mukavaa oli nähdä kaikki mun sisarukset samaan aikaan + päästiin illalla kaksistaan T:n kanssa paljuun ja pihasaunaan :)

Koiratkin nautti Kihniössä olemisesta, kun löytyi monta karvakaveria ja sai päästää pihalla menemään vapaana :)




E:lle on alkanut maistumaan päikkärit jopa liikkumattomissa vaunuissa, kyllä nää syksyn viileät kelit on vaan hyvä juttu, kun saa pakata toista enemmän vaunuihin, siitä ne vauvat näköjään nauttii :)




Päikkäreiltä herätään yleensä hyväntuulisena :)




Käytiin myös kyläilemässä Seinäjoella E:n kummien luona, josta saatiin taas tavaroita E:lle, tällä kertaa leluja ja vaatteita :) Kiitos niistä ziljoonasti ♥ Mun serkkupojat oli taas oppineet uusia juttuja, pienemmän sanavarasto varsinkin oli karttunut hurjasti :) Niistä pojista E saa isompana vauhdikkaat kaverit :)

T pääsi edes kerran lomallansa pelaamaan frisbeegolffia ja mä sain sillä välin veljeni kylään (joka siis nykyään asuu myös Lapualla ja piipahtelee aina silloin tällöin kahvilla) ja joutui se mun kanssa lenkillekin ;)

Yhtenä iltapäivänä Lapuan mummi otti E:n hoitoon ja me saatiin pari tuntia sitä kuuluisaa parisuhdeaikaa :P Saatiin jopa syödä ja kahvitella rauhassa, aika harvinaista nykyään, ainakin mulle :) Ja oltiin me villejäkin, käytiin päiväsaunassa :D

Viikonlopuksi me pakattiinkin kimpsut ja kampsut ja suunnattiin auton nokka kohti Vantaata!:) Ensin yövyimme yhden yön Flamingo spassa ja toisen yön meidän ystäväpariskunnan luona, jotka ovat muuttaneet sinne täältä Lapualta tänä vuonna :)

Ajomatkat Vantaalle ja takaisin menivät hyvin, kunhan äiti hoiti viihdyttämisen ja piti huolen, että pikkumiehen ei tullut nälkä, niin matka sujui hyvin :)



Meidän hotellihuone oli aivan huikea Flamingossa! Tykkäsin paikasta niin paljon, että sinne on päästävä uudestaan! Yksi hotellihuoneen seinistä oli kokonaan ikkunaa ja 10. kerroksesta oli aika mahtavat näkymät ympäri Vantaata :)







Tää sänky... Aah, miten ihana se oli!!:D Taisin sanoa illan aikana ainakin kymmenen kertaa "mä niiiiiin tykkään tästä sängystä" :P Tyynyt ja peitot oli niin ihanan muhkeet ja sänky oli hyvin samaa luokkaa kovuusasteeltaan kun meidän omakin, joten uni maittoi äärimmäisen hyvin :)


Eetikin tais tykätä hotellihuoneesta :)



Meidän imetyskuva valtakunnallisen imetysviikon kunniaksi!:)







Illalla ikkunasta oli upeet näkymät, kuten allaolevasta kuvasta näkyy :P Ahhahhaa, vähän vielä pitää treenata tota yökuvaamista :P...


Oli niin helppoa liikkua vauvan kanssa tuolla, kun kaikki löytyi saman katon alta hotellin kanssa, oli runsas valikoima ruokapaikkoja ja vaatekauppoja ja kaikenlaista tekemistäkin olis viihdekeskuksen puolelta löytynyt + tietysti se Flamingon kylpylä, joka me jätettiin suosista tällä kertaa väliin, ettei ois tullut liian tiukka aikataulu. Käytiin sen sijaan shoppailemassa ja syömässä Jumbon puolella :). Aamulla nautittiin erittäin monipuolinen aamupala, ihan kaikkea mahdollista tuntui löytyvän, tykättiin myös siitä siis :)

Lauantaipäivä vietettiin jo ystäviemme kanssa, käytiin koko porukalla vielä hieman shoppailemassa ja illalla keskityttiin lasten kanssa touhuamiseen ja heidän kotonaan ruuanlaittoon ja juttelemiseen.


Eetillä riitti ihmeteltävää ja leikkikavereita :) Ja kyllä tää meidänkin poitsu viihty lattialla, kun oli niin paljon katseltavaa ympärillä eikä vaan pelkkä äiti, niinkuin yleensä ;)



Illalla kun saatiin lapset nukkumaan, herkuteltiin aikuisten kesken (vieläkin napa paukkuu :D) ja saunottiin monta tuntia ja hups, kello olikin kolme yöllä kun päästiin nukkumaan :P Tai me naiset oltas varmaan saunottu vielä kauemminkin, jos ei miehet ois alkanu valittaan väsymystä ;) Viiden tunnin yöunilla porukka oli silti yllättävän pirtsakoita aamulla :P Meillä oli niin kiva visiitti näiden ystävien luona, että kyllä tuli monesti ajateltua sitä, kuinka tärkeitä tällaset jutut on ♥ Tätä lisää :)

Illan pimeydessä kerkis ottamaan yhteiskuviakin :) ♥



Meillä oli mahtava lomaviikon lopetus :) Nyt jaksaa taas puurtaa tätä tavallista arkea ihan erilaisella energialla, kun on välillä saanut tehdä jotain normaalista poikkeavaa :) Ja se reissun aiheuttama univajekin tuli kuitattua ainaskin osittain, kun pääsin sunnuntai-iltana nukkumaan jo 20.30 ;) Vaikka yöllä piti taas herätä öpaut sata kertaa, niin ei kyllä tuntunut missään :)

Nyt tuli aika hypetyspostaus, mutta koittakaa kestää :D Mulla oli vaan NIIN huippu viikko ja reissu :) Kyllä mä kohta taas valitan tätä syksyn pimeyttä ja valvottuja öitä :P

Palaamisiin taas!:)

5 kommenttia

  1. Kuulostaa ihanalta! :) ja ihania kuvia <3 mä en oo koko flamingossa käyny kertaakaan vaik asutaan kuitenkin aika lähellä Espoossa. Pitäis varmaan mennä kurkkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa :) Ja kerranki tuli räpsittyä kuvia oiken olan takaa :P Sehän siinä varmaan onkin, että jos asuu noin lähellä, niin ei varmaan pahemmin tuu testattua hotellia, kun kotikin on niin lähellä :) Ois ollu muuten aika hauskaa nähdä suakin! Mä nyt heräsin asiaan vasta näin jälkikäteen :D Ja toki meillä oli aikalailla ohjelmaa jo muutenkin pariksi päiväksi, mutta jos olis oltu kauemminkin, ni ois voinu harkitakin :)

      Poista
  2. Voi vitsi, teidän viikko kuulostaa kyllä olleen ihan mahtava!! Hienoa kun sait säkin ladata akkuja kun oot ollu väsyny, tai ainakin henkistä latausta vaikkei niin ehtinykään nukkua :D Ei sitä malta ku on mukavaa! Ja mä oon nyt niin monelta kuullu samat ylistyssanat tosta Flamingosta että pitää kyllä ittekin joskus mennä sinne, en oo koskaan käynyt paitsi Kunnossa poikennu..

    VastaaPoista
  3. Siis piti kirjoittaa että Jumbossa eikä Kunnossa, puhelin vähä korjaili omiaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva viikko :) ♥ Ja miten mahtavaa oli, kun T oli kotona eikä tarvinnu yksin tehdä kaikkea :) Suosittelen kyllä lämpimästi testaan Flamingon! Ens kerralla mä haluun päästä myös sinne kylpylän puolelle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.