keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Pikainen heippa :)

Mulla meinaa olla vähän vaikeuksia löytää aikaa tälle bloggaamiselle, mutta täällä mä edelleen oon, vaikka hiljaiseloa on ollut nyt turhan usein! Arki meinaa olla semmosta touhottamista, että hyvä ku ehtii perustarpeistaan pitään huolen (niin ja nukkua ehtii sitten vissiin seuraavassa elämässä :P). Tänään Eeti on nukkunut vaan pari puolen tunnin päikkäriä, joten voitte kuvitella paljoko mulla on ollut aikaa omille jutuille. Mummi onneksi lähti vielä alkuillasta vaunuttelemaan E:n kanssa, joten sain tätä tekstiä vähän alulle. (Toki tuolla on kopallinen puhtaita pyykkejä odottamassa viikkausta ja pyykkikori on likasia täynnä ja muutenki joka paikka retajaa, mutta ei välitetä niistä nyt tänään.)
Jestas, että mun kaikki ongelmat ois kyllä pois pyyhitty, jos meilläkin muksu nukkuis edes yhdet kolmen tunnin unet päivittäin, eikä tommosia onnettomia pätkiä. Mutta näillä mennään ;)

Viikonloppuna tää mamma sai vaihtaa piiiiiitkästä pitkästä aikaa vapaalle ja nautin kyllä täysin rinnoin (kirjaimellisesti :DD). Olin nimittäin juhlimassa ystäväni tupareita ja samalla ystäväni miehen kolmikymppisiä :). Ja sen kunniaksi kävin kampaajakamullani laittamassa tukan kuosiin ja naamaan sotamaalit ;) Ja pitihän hei siitä ny ottaa ziljoona kuvaakin ;)


Tällä kertaa halusin jotain muuta kuin kiharakampauksen (vaikka se onkin tosi kiva), tässä on siis keskiosa tupeerattu oikein korkealle ja molemmissa sivuissa menee letti. Tuossa alimmassa kuvassa näkyy ne letit parhaiten. Tykkäsin kovasti :) Inspiraation sain Viikinki-sarjan Lagerthan tukasta, jolla on aina ihania lettikampauksia :) (Ootteko muuten kattoneet sitä?) Ja onneksi mun kampaaja osaa aina toteuttaa toiveet :) (Jenhairin Jenni siis :))






Ja kyllä vaan teki hyvää päästä "ihmisten ilmoille", sai syödä rauhassa herkkuja ja tulipa samalla tutustuttua moneen uuteen ihmiseen, en nimittäin tuntenut ennestään näistä kemuista kuin tuparien järjestäjät :)

Alla oleva teksti on kyllä niiiin totta! ♥



Tuparilahja paketissa :) Ystäväni tykkää pöllöjutuista, joten pakettiin löytyi pöllöaiheinen sisustustyyny ja pöllönaulakko :D Ja lisäksi tuo kyltti uuden kodin seinälle :)


Mulla on mielen päällä parikin eri postausideaa, mutta kuvat aiheisiin liittyen on vielä ottamatta ja teksti kirjoittamatta :D Eli melkein valmiit postaukset siis ;) Katotaan jos viikonloppuna saisin asioita eteenpäin...

Tää oli tällä kertaa tällanen pikanen "heippa" nyt pitää nimittäin kiiruhtaa jo kylvettämään Eetiä :) Palataan toivon mukaan pian! :)

4 kommenttia

  1. Tosi hieno kampaus!!!Sopii sulle!!!

    t.k.l-m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Vielä kun osais itekin tehä tälle reuhkalle jotakin :P

      Poista
  2. Tosi rokki kampaus! Hienot noi letit, kieltämättä tulee vähä viikinki-vibaa ;) Ja jotenkin toi asukin sopi tohon tukkaan hienosti, oot niinku suoraan jostain Voice of Finlandista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ku osais laulaa hyvin, niin voisin siis suoraan mennä siihen ohjelmaan? ;P

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.