lauantai 29. lokakuuta 2016

Halloween-iltamat

Meillä on ollut tänään mukavia päivällisvieraita kylässä, saimme nimittäin pitkästä aikaa nuorimmat sisarukseni meille kylään :). Mukana menossa olivat myös siskoni poikaystävä ja siskon amerikanakita Frida :). Nyt kun nuorempi veljeni on aloittanut opiskelut Jyväskylässä ja siskoni on vielä hetken aikaa armeijassa, mahdollisuuksia yhteisiin hetkiin on ollut todella vähän. Joten sen vuoksi olikin erittäin mieluisaa saada heidät kylään ♥ Toinen veljistäni asuu myös täällä Lapualla, mutta hän oli hirvimettällä, kuten jokaikinen viikonloppu muutenkin tähän aikaan :P, joten hän ei päässyt mukaan. (Plussaa tässä on se, että mekin saamme hirvenlihaa pakastimeen :)).

Meikäläinen innostui koristelemaan halloween-aiheisilla koristuksilla, vaikka en yleensä tähän "juhlaan" erityisemmin panosta. Halloween teemaisiin naamiaisiin haluaisin kyllä joskus lähteä! :) Tai mihin vain naamiaisiin, tarkemmin ajateltuna :P.








Ruuaksi tein Valion sivuilta löytyvän ohjeen mukaan bataatti-broileripannua chilinmakuisella koskenlaskijalla höystettynä. Tämä oli ihan positiivinen yllätys, en ollut siis koskaan aiemmin tehnyt tätä. Täältä löytyy ohje: http://www.valio.fi/reseptit/bataatti-broileripannu/
Ohjeesta poiketen, paistoin vain kanat pannulla ja laitoin muuten koko satsin uuniin.



Mä olen aina innokas kysymään Alkossa viinisuosituksia, kun teen hyvää ruokaa. Ootteko muuten huomanneet, että Alkossa saa aina tosi hyvää palvelua? :) Tällä kertaa tarvitsin sekä valko- että punaviinin vieraiden makumieltymysten mukaan. Tällaisiä viinejä meille suositeltiin tämän ruuan kanssa.


Itse maistoin punaviiniä ja olin siihen tyytyväinen. Valkkarin juojat kehuivat myös valintaa, kyllä ne vaan Alkossa tietävät, mitä kannattaa ostaa :). Tämä onkin aihealue, johon haluaisin joskus elämässäni vielä perehtyä paremmin. En tiedä viinilajeista tuon taivaallista, mutta kiinnostusta kyllä olisi :). Ehkä vielä joskus :).

Jälkkäriäkin me syötiin, näissä on ihan vaan suklaakeksejä pohjalla, kinuskikastiketta, banaania ja vaniljajäätelöä :).



Lidlistä löytyi kaikkea teemaan sopivaa hömppää :P



Tässä kuvassa siskoni ja Frida :)



Pitihän meidän saada yhteiskuva pitkästä pitkästä aikaa ♥




Ja tässä nuorempi veljeni, siskoni (jotka ovat siis kaksosia) ja hänen poikaystävänsä. Luna myös menossa mukana :)



Nyt meillä on jo tupa hiljentynyt ja Eetikin nukkumassa. Saas nähdä, monelta meillä huomenna herätään, kun kelloja siirretään (tähän se kauhuhymiö). Ja huomenna on vielä mun vuoro herätä, eihhh....

Jokatapauksessa, mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja halloweenia, jos te muut juhlitte sitä :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.