tiistai 20. maaliskuuta 2018

Pieni poikamme on saapunut ♥

16.3 meidän perheeseen syntyi poikavauva ♥ Täällä me ollaan vietetty kotosalla jo kolmatta päivää. Pääsimme kotiutumaan sairaalasta kahden vuorokauden iässä :). Synnytys meni tällä kertaa paremmin, vaikka eipä se silti helppo urakka ollut nytkään. Tärkeintä kuitenkin oli, että vauva voi hyvin ja pääsi mun kanssa vierihoitoon eikä kumpikaan saanut mitään infektioita tai muita ikäviä jälkiseuraamuksia tällä kertaa.  Oli ihanaa saada kokea ihan tavalliset ensipäivät vauvan kanssa pesien osastolla. Mutta parasta oli tietysti se, kun pääsi kotiin ♥






Tens oli ihan huippu laite kivunlievityksessä, onneksi vuokrasin sen itselleni. Oleellista tämän käytössä taitaa olla, että sen käytön hoksaa aloittaa jo lievään kipuun, jolloin sen teho alkaa riittävän ajoissa ja volyymia ehtii nostamaan kipujen mukaan. Tämän enempää en aio kuitenkaan synnytyksestäni tänne julkisen blogin puolelle kirjoitella, vaikka synnytyskertomukset yleensä ovatkin suosittuja postauksia ja niistä voi saada henkistä tukea ja turvaa omaan tulevaan synnytykseen. (Varsinkin, jos kokemus on ollut siis positiivinen.) Synnytys on kuitenkin elämän henkilökohtaisimpia ja suurimpia tapahtumia, joten jääköön loput tarinasta omiin muistoihimme ♥

Eeti on ollut ihmeissään pikkuveljestään ja seurailee vauvan touhuja pääasiassa kauempaa eikä yritäkään koskea vauvaan. Mutta voi, että meillä on täällä välillä kaksi surullista poikaa, kun E ei ymmärrä miksi vauva itkee aina pyllynpesua ja sitten lopulta molemmat pojat itkee :P. Olemme pyrkineet huomioimaan Eetiä mahdollisimman paljon ja pitämään sylissäkin entistä enemmän, tuntuu että sillä on ollut suuri vaikutus siihen, miten hyvin E on oikeastaan ottanut muuttuneen elämäntilanteemme. Toki tulevaisuudessa voi siltikin olla rajua mustasukkaisuutta, mutta se on ihan normaalia.


(Alla olevassa kuvassa vauva testaa E:n sänkyä, sekin tuntui kelpaavan :P)



Tottahan isoveljen pitää sitteriäkin välillä testata :P Ja kaulassa on imetyskoru :D


Eilen sain nukkua päikkärit molempien poikien keskellä ja kuinka onnellinen olo siitä tuli ♥
Tästä se uusi arki alkaa ♥



Mistä on pienet pojat tehty?
Etanoista ei ainakaan
Eikä sammakoista oo kuullutkaan
Ei niitä voi kaupasta
ostaa
Eikä verkoilla järvestä
nostaa
Näitä ihmeitä joskus
lahjaksi saa
Kun tarpeeksi paljon
rakastaa
Pojat tehty on langoista
rakkauden
Yhteen neulottu muruilla
hellyyden
Haaveista kudottu on
untuvatukka
Suudelmin silotettu posken
nukka
Tähdistä kirkkaimmat
silminä loistaa
Onni tää maailman murheita
poistaa
Johanna Niskanen

2 kommenttia

  1. Voi yhyy, miten ihania kuvia ja niin mukava kuulla että teillä on lähteny kaikki hyvin käyntiin sekä sairaalassa että kotona ❤️ Ja ihana toi Eetin myötätuntoitku pyllyn pesusta :-D On se rankkaa isoveljellekin ;)
    Kiva kun ehdit vähä tännekin jo kirjotella, soitellaan kunhan pöly laskeutuu teillä ja löydetään kaikille sopiva rako :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä nyt on arki lähtenyt pyörimään ihan eri tavalla kuin viime kerralla :). Ja joo, pitää soitella, on ollut mielenpäällä kyllä!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.