tiistai 13. maaliskuuta 2018

Rv 39

Vihdoinkin mä saan esitellä Eetin sänkyyn valmistuneen päiväpeiton, jonka juuri sain ompelijalta :). Oon nähnyt näitä vetoketjullisia päiväpeittoja muissa blogeissa ja ajatellut aina, että ne on tosi näppäränoloisia ja vihdoinkin sain aikaiseksi teettää myös Eetille sellaisen. Tämmönen pitäs kyllä saada meidänkin sänkyyn, kun yleensä pikkumies möyrii nimenomaan meidän peittojen alla :P





Tässähän on siis se idea, että peiton kummassakin reunassa menee pitkä vetoketju ja ne molemmat avataan iltaisin ja päälliosan kansipeitto heitetään jalkopään yli, jolloin alta paljastuu peitto ja tyyny. Ja aamulla taas pedataan peitot ja tyynyt ojennukseen ja vedetään vain vetoketjut kiinni :).






Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen ja toivon, että tää on pitkäikäinen päiväpeitto, koska maksoin tästä lopulta aika monta euroa :P Edullisemmalla kangasvaihtoehdolla ja jos olisi itse pystynyt tämän ompelemaan, olis tietysti säästänyt reippaasti, mutta meikäläistä ei ole siunattu ompelutaidoilla saatika ompelukoneella ;)



Samalla ompelija teki uuden patjan päällisen lakanakankaasta meidän tulevan vauvan sänkyyn ja sain VIHDOIN sängyn pedattua valmiiksi asti.


Tämän sängyn sain lainaan tälläkin kertaa tädiltäni, tykkään, että sänky on aluksi vähän pienempi ja vasta myöhemmin siirrymme isompaan pinnasänkyyn. Tämä vie makuuhuoneesta vähemmän tilaakin, joten on senkin vuoksi hyvä vaihtoehto. Hoitopöydän ostin käytettynä, koska edellisen hoitopöydän myimme pois heti, kun sille ei enää ollut käyttöä.


Värimaailma on aika neutraalia, koska poistin kuvasta kaikki pehmolelut ja tekstiilit, joista olisi voinut päätellä turhan hyvin tulevan vauvan sukupuolen :P. Haluamme pitää tälläkin kertaa sukupuolen yllätyksenä loppuun asti. Toki veikkauksia saa aina heittää, niitä on mukava kuulla :)



Viime viikonloppuna meillä riitti kivaa puuhaa. Kävimme ystäväni 30wee synttärikahveilla ja meikäläinenkin jaksoi pikkuisen edes panostaa omaan ulkonäköönsä :P. Kahvien jälkeen siskoni tuli käymään poikaystävänsä kanssa ja räpsäisi samalla meikäläisestä "muutaman" kuvan :) Oli siellä seassa sit joku onnistunutkin otos :D




Olo on aika samanlainen kuin aiemmin, joka paikkaa kolottaa, jos vähänkin yrittää tehdä jotain ja kyllä osa "kolotuksista" on supisteluakin. Ei kuitenkaan mitään säännöllistä, mistä voisi innostua :P Pipoa kiristää pienimmästäkin vastoinkäymisestä ja oon niin ärsyyntynyt, kun en edes raivon voimalla jaksa pestä pesuhuonetta ja saunaa :D. Eetin mielestä äidin sylissä on nyt kiva hengailla koko ajan ja äidin pitäisi hoitaa iltanukutuskin joka kerta ja aamulla isi saa kyllä jäädä sänkyyn makoilemaan, mutta ÄIDIN pitää nousta samantien kun pikkumies niin vaatii :P. Voi huokaus, kyllä tulee E:lle olemaan kova paikka, kun vauva syntyy.

Synnytyksestä puheenollen, vuokrasin tämän Ellen Tens-laitteen kivunlievityskonstiksi. Ystäväpiirissä on muutama tällaista käyttänyt ja kokenut sen positiiviseksi avuksi, joten halusin itsekin tätä päästä kokeilemaan. Myös ammatillisessa mielessä haluan tietää, miltä tämän käyttö oikeasti tuntuu. Vielä pitäisi tarkemmin tutustua käyttöohjeisiin... Onko lukijoissa tens-laitteen käyttäjiä, ootteko saaneet tästä apua? Ajattelisin, että tämä olisi nimenomaan alkuvaiheen oloihin ja kotiin hyvä apuväline, katsotaan sitten tilanteen edetessä niitä tuhdimpia kivunlievityskonsteja...



Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.