tiistai 11. elokuuta 2015

7 kiloa täyttä rakkautta ♥

Pikaisia kuulumisia täältä!:) Ja tällä kertaa en oo ehtinyt kuvia siirtämään koneelle, joten kuvaton postaus tällä kertaa, sorry!

Meidän pikkumies täytti pari päivää sitten jo kolme kuukautta! :) Mihin tää aikaa menee?! Meidän ei-enää-niin-pieni-mies täräytti neuvolassa puntariin jo seitsemän kiloa :) Aika ihana pikkumörssäri ♥ No ei oo ainakaan tarvinnu murehtia, että saako pikkujäbä tarpeeksi maitoa :P Samalla käynnillä huomattiin terkkarin kanssa, että suussa kuultaa jo etualahampaita kaksi kappaletta! Vielä viime viikolla niitä ei pystynyt näkemään. Saas nähä, kauanko vielä menee ennenkuin ne puhkeaa, mutta kovasti ne ovat jo vaivanneet pikkumiestä. Nuhakaan ei ole vielä hellittänyt. Mutta eikö se siitä. Nyt E nukkuu poikkeuksellisen pitkiä päikkäreitä, saatto rokotteiden annolla olla jotain väsyttävääkin vaikutusta... Mutta hyvä niin, meidän talossa kun pitkät päikkärit on niin harvinaislaatuista herkkua :) Ja eipä ainakaan oo huono olo, kun noin uni maistuu. (Pitää koputtaa puuta, yöksi meinaan kyllä antaa panadolin joka tapauksessa, jos on pikkusenkaan kipeänoloinen)

Mutta huomenna mulla on kivaa hemmottelua tiedossa, pääsen nimittäin jalkahoitoon :) Sain anopilta lahjakortin synttärilahjaksi kesäkuussa ja nyt pääsen sen käyttämään, kun anoppi tulee siksi aikaa vaunuttelemaan pikkujäbän kanssa :) Oon tavannut kerran vuodessa käydä oikein kunnon jalkahoidossa, kun meikäläisen jalat ei oo sileydeltään tasoa "vauvanpeppu" :P Joten kiva, että pääsen tänäkin vuonna :)

Niin ja sain tänään kuulla ilouutisen, että toinen veljistäni on muuttamassa tänne Lapualle uuden työpaikan johdosta :) (Lue: lisää lapsen- ja koirienvahtikandidaatteja siis :D Sitte joskus ku tuota pikkusta malttaa antaa enemmän hoidettavaksi :P) Nyt on siis tuijoteltu vuokrakämppiä ja etsitty sopivaa asuntoa. Eiköhän se pian löydy :)

Tänäänkin mulla on pieni hengähdystauko tiedossa, mennään ystävän kanssa lenkille :) Ja jos tällä kertaa pääsis ihan ilman koiria ja vaunuja ;) Tai no, katotaan jos edes toinen koirista pääsis mukaan, enhän mä osaa enää lenkkeillä jos ei jotakin oo käsissä :P

Mutta palaillaan taas, nyt pitää jo sännätä syömään ja tekeen vähän kotitöitä, kun kaikki "retajaa". Varmaan tuttua aika monessakin lapsiperheessä? ;)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.