torstai 10. syyskuuta 2015

Kivat pöksyt ja bumbo

Toiminnallinen viikko alkaa oleen jo paremmalla puolella, aivan ihanaa kun viikonloppu on jo niin lähellä :) Maanantaina isäni kävi kylässä ja toi Eetille mukanansa mm. kattoon ripustettavan keinun :P No, sen käyttöönottoa odotellaan vielä hetki jos toinen ;). Poikkesimme maanantaina myös veljeni luona, joka ei pahemmin ole stressannut muuttokamojensa järkkäämisestä :P Silitin siis edes verhot ikkunaan ;) Tiistaina E:n toinen kummitäti kävi lastensa kanssa kylässä ja keskiviikkona mä pyrähdin vuorostani heidän luonaan Seinäjoella, hakemassa E:lle ison kasan vaatteita ♥ Tänään oonkin sitten ollut kotona, naapurin äidin kanssa heitimme vaunuilla (hiki!)lenkin ja alkuillasta kävin vielä koirien ja E:n kanssa lenkillä. Nyt onkin päivän ainut lepohetki ja ajattelin hyötykäyttää sen blogin päivitykseen :)

Väsymystä on ollut ihan samaan tapaan ilmassa kuin viime viikollakin, mutta kun keksii vaan paljon tekemistä, niin se ei paina niin lujaa päälle. Mutta siitä johtuen meikäläisen salitreenit ovat jääneet täysin väliin ja herkkujen vähentäminen on ottanut aikamoista takapakkia. Palataan niihin siis taas sitten, kun jaksamista on enemmän. Nyt pitää vaan saada tää arki rullaamaan.

Tilasin tuossa jokin aika sitten ison kasan vaatteita H&M:stä, sain näin hankittua helposti parinkin eri synttärisankarin lahjat ja E:lle pari juttua. Ja oli muuten maailman eka kerta, kun en tilannut itselleni mitään sieltä :P Mutta nää E:n jutut ajattelin esitellä teille :) Löysin meinaan älysöpöt housut ja mun lempparikuvion tällä hetkellä eli tähtikuvioisen pipon :)






Eikö ookin söpöt? ♥ (tähän se sydänsilmäinen hymiö)



Ja tällainenkin kiva juttu meille on ilmestynyt, bumbo nimittäin :) Tämänkin E sai kummitädiltään :)
Bumboa voi käyttää, kun lapsi jaksaa kannatella päätään, eli suurinpiirtein 3-4 kk iästä alkaen.


Meillä viihdytään sylissä pääasiassa istuma-asennossa, joten tää on kuin nenä päähän E:lle :) Mutta meillä pidetään Eetiä tässä kyllä ihan vain muutamia minuutteja näin aluksi, ettei selkä rasitu liikaa.
Ihan näppärältä vekottimelta vaikuttaa ja E on istunut tässä todella mielellään :)


(Voi haukotus :D)


Koirat on taas selkeesti jotain vailla, ku piti tulla noin lähelle palloileen ;) Eli siis lenkkiä niinku yleensä ;)

Eeti täyttikin eilen 4 kuukautta, mihin tää aika menee ♥

Mutta nyt kipin kapin suihkuun ja sitten iltapuuhiin, kivaa loppuviikkoa teille! :)

6 kommenttia

  1. Vitsi mä pohdin ja pohdin ton bumbon ostamista vaan en taida enää raaskia kun käyttöikä on aika lyhyt :( on kyl varmaan tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutena on kyllä aika kallis :( Kyllä mä ainakin tykkään, auttaa siirtymisissäkin, kun vaikka ollaan lähdössä lenkille, niin voi laittaa siihen hetkeksi istumaan ennenku pääsee vaunuihin/kantoreppuun, jos ite pukee välillä ulkovaatteita :) Ja oon kuullu, että tää on näppärä apuväline esim. vauvauinnissa :)

      Poista
  2. Voi ie, sielä se äijä jo lueskelee itekseen, niinku isot miehet konsanaan!:DD Tuo bumbo on kyllä huippuhyvä keksintö! Mä etsiskelin sellasta meille kans sitä vauvauintia varten pojan ollessa jo vähän vanhempi, kun sielä olis saanu tenavan näppärästi paikoillaan pysymään sen aikaa kun äiti on suihkussa!:) Mutta en malttanu ostaa uutta ja käytettyäkään ei sopivana löytyny joten jäi meiltä sit hommaamatta..:/ Siitä tulikin mieleeni, ootko ajatellu vauvauintia Eetin kans?
    Ja aivan huippusöpöt nuo nallehousut!<3

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niin äijää jo :P Ja bumbo on kyllä hyvä vehje ja meillä ainakin tykätään siinä istua :) Mä olin alunperin aatellu, että sinne vauvauintiin ois kiva mennä, mutta muutin mieleni ku kuulin mitä se täällä maksaa! 50€ kausimaksu + 15€/kerta!! Siis mitä v....... Näinkö lapsiperheitä tuetaan harrastamaan?! Eli ei olla menossa... On varmaan yhtä kallista/kalliimpaa muuallakin mutta silti mua järkyttää.... Mennään sit ominpäin kylpylään ku E on vähä vanhempi :)

      Poista
  3. No ohhoh!! Ompa se sielä hinnoissaan!O_o Meillä muistaakseni 100e kausi ja 10 kertaa, et vaikka kertasumma hirvittikin äitiyslomalla, mut kertaa kohdehan se ei sit enää ollukaa kun sen 10e. En kyllä mäkään edes tuota 15e/kerta maksua maksaisi siitä vajaasta puolesta tunnista, mitä sielä pieni jaksaa lotrata, puhumattakaan vielä sit tuo kausimaksu päälle...huh..

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin perseestä toi hinta :( Nii ja muistaakseni se oli sunnuntaiaamusin klo 10 ja E on silloin yleensä ekoilla päikkäreillänsä, eli oli vielä huonoon aikaankin ja mä oon tuolloin vielä ihan koomassa :D Joten ei aamu-uinteja meille :P

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.