torstai 3. syyskuuta 2015

Mekkoja siellä, mekkoja täällä....

Mä olen yrittänyt tässä kaiken tohinan keskellä tehdä tilaa vaatehuoneeseen ja oon laittanut mun juhlamekkoja myyntiin. Ajattelin vinkata niistä täälläkin, jos joku teistä etsii syksyn juhliin tai vaikka wanhoihin mekkoa :) Kaikkia näistä mekoista on käytetty muistaakseni 2 kertaa, kaikki ovat hyväkuntoisia, mutta yhden mekon helmassa on vähän häikkää, laitan siitä vielä erikseen kuvan. Voin tarvittaessa lähettää mekkoja postitse, jolloin postikulut lisätään hintaan. Ja aina saa tarjotakin! Myyn mekot kuitenkin reilusti halvemmalla kuin mitä oon niistä ite maksanut. Lisätietoja voi kysellä kommenttiboksin kautta tai laittamalla spostia: nonnakoo ät gmail.com


Tämä eka mekko on väriltään petrooli, sopii parhaiten 38-40 kokoiselle. Selässä on joustoresori, joten joustovaraa löytyy. Helmassa on tylli, joka on purkautunut osittain, siitä kuva alapuolella. Ompelutaitoinen sen pystyy korjaamaan. Tän hinta on 25€.








Sit multa löytyy toinenkin petroolin värinen mekko, täyspitkänä. Tämmöselle n. 160-senttiselle mekko on hitusen liian pitkä korkkareiden kanssa, kuten kuvasta huomaa. Settiin kuuluu kuvassa näkyvä huivi. Etuosassa on blingbling-kirjailua, josta alapuolella lähikuva. Selässä on nyöritys, jonka ansiosta tää sopii monenkokoiselle, parhaiten kuitenkin 36-38 kokoiselle. Hinta 70€.








Sit olis tällanen kellohelmainen musta mekko, jossa on violetteja ja punaisia kukkia. Laskeutuu tosi kivasti! Alla on kevyt tylli. Tän koko on 38 ja vastaa mielestäni hyvin sitä. Vetoketjukiinnitys, joten joustovaraa ei paljoakaan ole. Hinta 20€.







Tämä viininpunainen, kaksiosainen mekko on taasen kokoa 42. Mutta sopii silti 38-42 kokoiselle. Yläosan nyöritys tuo joustoa kokoluokkaan ja hameosaa pystyy tarvittaessa kaventamaan. Hameosa on hyvänpituinen 160-senttiselle korkkareiden kanssa. Mukaan kuuluu kuvissa näkyvä huivi. Yläosassa menevät tukiluut rintojen kohdalla. Hinta 50€.







Eli, jos mekkotarvetta löytyy, niin laita ihmeessä viestiä :) Kivaa päivää teille kaikille!:)

2 kommenttia

  1. Onpas nättejä! Ei kyllä vaan mahdu omaankaan vaatehuoneeseen ylimääräistä, päinvastoin pitäis eroon päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla kas joka paikka rönsyää tavaroita, niin jostain pitää jo luopua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.