tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulun touhuja

Joulun pyhät vietetty ja uusi vuosi on jo ihan nurkan takana. Joulu meni kivasti, saatiin ihan hurjasti lahjoja, tää äitikin oli näköjään ollut kilttinä, ainakin jos sitä voi mitata lahjojen määrällä :P Eetin lahjoja nyt oli oletetustikin paljon, lähipiirin tuntien :). Kaikkea tarpeellista Eeti sai mm. leluja, kirjoja, taaperokärryn, vauvapulkan, vaatteita, kylpyshampoota, palapelin ja mitähän kaikkea vielä :). Kinkkukin ehti paistumaan ajoissa ja aattoaamuna saatiin herätä (klo 7, kun Eeti päätti niin ;)) kinkun huumaavaan tuoksuun. Aattoaamuna ei kyllä ehditty yhdessä saunaan, ekalla kerralla kun mä olin jo menossa saunaan, niin sauna olikin kylmänä, kun se oli ilmeisesti napsahtanut pois päältä :D Ja tokalla yrityksellä, kun sauna lopulta oli lämmin, niin Eeti heräsi samalla hetkellä ;) Joten käytiin sitten vuoronperään saunassa, niinkuin yleensäkin. Tapanina kylläkin päästiin yhdessä pihasaunaan ja paljuun, joten ehkä se sit korvas aaton "menetyksen" ;).



Onneksi meillä oli yksi päivä ennen T:n töiden alkua, jolloin ei ollut yhtään mitään ohjelmaa. Sain nukkua päikkäritkin ja aamulla myöhään, tuli taas tarpeeseen, Oon ollut taas niin uupunut, että oksat pois. Mulla onkin uudenvuodenlupaus mielessä, joka liittyy tähän väsymyksen helpottamiseen... Siitä lisää ennen vuoden vaihtumista :)



Eeti on muuten alkanut hieman vierastamaan ja eroahdistustakin on ilmassa. Onneksi kumpikin vaan lievänä, mutta kuitenkin. Joulunakin huomasi, että vieraiden joukossa tuli yhtäkkiä aina ikävä äitiä ja piti nopeasti ryömiä äidin jalkaan kiinni, että pääsi syliin. Ja muiden sylissä saattoi tulla itku tai ainakin alahuuli alkoi väpättämään. Täällä kotonakin äidin syli on ollut paras paikka ja kantorepulle on taas löytynyt käyttöä. Vaikka E onkin entistä enemmän nyt mussa kiinni, niin on silti ihanaa, että äidin syli lohduttaa ♥



Tänään E:llä onkin ollut vähän känkkäränkkäpäivä, eilen E sai influenssarokotteen tehosteen, joten se saattaa aiheuttaa ikävää oloa (eilen illalla oli hieman lämpöäkin) ja luurasin suuhun, niin siellä näyttäs olevan kulmahampaita pian tuloillaan. Mä en ymmärrä miten noita hampaita tulee nyt koko ajan läpi :D Nyt E onneksi nukkuu pihalla vaunuissa.

Joulun aikaan tuli taas tunnettua kiitollisuutta omasta elämäntilanteesta. Kuinka ihana mies ja lapsi mulla on. Ja, että vaikka välillä tuntuu, että mä en tee muutakun valitan tätä ainaista väsymystä, niin T jaksaa aina kuunnella sitä ja nousta E:n kanssa aamuisin, jos vaan on kotona ja järjestää muutenkin menonsa niin, että on mahdollisimman paljon kotona. Tiedostan sen, että kaikilla ei oo asiat näin hyvin. Ja, että meillä on yhteinen lapsi, joka sulostuttaa meidän päiviä (ja öitä :D) joka päivä ♥ En ois voinut ihanampaa lasta toivoakaan. Vielä, kun mä saisin tän väsymys-kompleksini hallintaan, niin tää arki olis vähän sujuvampaa. Eiköhän se tästä, pikkuhiljaa.

Ihana asia on muuten se, että nyt on tullut pakkasta ja toivottavasti pian lisää lunta, niin päästäis jo testailemaan Eetin vauvapulkkaa :) Luulen, että poitsu tulee tykkäämään pulkkailusta :)

Kivoja välipäiviä teille kaikille, jotka piipahdatte aina lukemassa mun juttuja :) Onko siellä muita väsyneitä äiti-ihmisiä tai onko teidän lapsilla vierastamista tai eroahdistusta tällä hetkellä?



Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.