maanantai 4. huhtikuuta 2016

Iloisia uutisia!

Täällä on viikko alkanut poikkeuksellisen iloisissa merkeissä. Nyt saan vihdoin paljastaa yhden salaisuuden meidän kevääseen ja kesään liittyen! :) Meidän Lunalle on nimittäin tulossa pentuja! ♥ Tämä on meille kovin odotettu ja iloinen asia, ja tänään ultra varmisti sen, mitä oon jo muutaman viikon epäillytkin :) Koirien ultrassa ei pystytä pentujen lukumäärää sanomaan ihan tarkalleen, mutta vaikuttais siltä, että ainakin kolme pentua on masussa, mutta voi olla enemmänkin :).

Meille tää on toinen kerta, kun hoivaillaan koiranpentuja, sillä Muru sai kesällä 2012 pennut, joista 4 poikaa lähti maailmalle ja Luna jäi meille itselle. Omassa lapsuudenkodissani on aina ollut koiria ja vanhemmillani kenneli, joten nää pentutouhut on suhteellisen tuttuja, mutta silti tuleva synnytys jännittää ihan tautisesti :P Lisäksi mun synnytystukihenkilö :P on armeijassa ja mun pitää luultavasti handlata homma omin avuin, mutta eiköhän siitä selvitä...!

Pennut syntyvät luultavasti äitienpäiväviikonlopun tienoilla, joten katsotaan löytyykö meidän kodista äitienpäivänä jo yksi uusi mamma ;)

Pentukuvia on siis luultavasti tulossa tänne bloginkin puolelle ihasteltavaksi :) Sitä ennen voidaan nostattaa pentukuumetta näillä Murun pennuilla, jotka sulostuttivat meidän kesää silloin vuonna 2012 :) ♥

Tässä pieniherra Cornelius :)



Ja tässä Albus :)



Tässä Sirius



Ja meidän Luna, jonka virallinen nimi on Lovekiva



Ja viimeisenä Rubeus, joka oli juuri ennen kuvanottoa käynyt kuopsuttamassa kukkapenkkiä :P



Joku varmaan hoksaakin mistä nimet ovat peräisin :)... Olen ikuinen Harry Potter- fani (siis kirjojen, en leffojen!) ja sieltähän nuo nimetkin ovat peräisin :) Katsotaan, mistä saan tällä kertaa inspiraation pentujen nimiin :)

PS. On täällä välillä itketty ja naurettu, että kaikenlaisiin "projekteihin" sitä pitää tämmösessä haastavassa elämäntilanteessa ryhtyä, mutta mutta :D Ihanaa kun saadaan nuuskutella pentujen tuoksuja ja näiden tulevien veijareiden takia ei tarvi valvoa kuin max. yhtenä yönä eli syntymäyönä ;) Koiratkin kun tapaa useimmiten synnyttää yöllä. Ja tämä on onneksi tuttua puuhaa mulle, joten tiedän mitä on edessä eikä se ole mitään ylitsepääsemättömän raskasta :).

Alla vielä kuva tulevasta äidistä ja mummosta :P Muru on vasemmalla ja Luna oikealla :)


3 kommenttia

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.