tiistai 5. toukokuuta 2015

Meidän häät ♥ Osa 3

(Kirjoitettu 2.1.2014)

Nyt mä lupaan, että kohta nää meiän hääjutut alkaa loppumaan!:D Mutta ei aivan vielä ;)
Multa on kyselty jonkun verran meidän häiden pitopalvelusta, joten siitä aion sanoa muutaman sanan :).
Meidän häissä pitopalveluna toimi siis Honkimetsän Herkku Lapualta. http://www.lapuangrilli.fi/
Pitopalvelun valitsimme kuulopuheiden perusteella. Meillä ei ollut kovin montaa kokemusta Lapuan pitopalveluista ennestään, mutta lähipiiristä onneksi löytyi. Meille tärkeintä pitopalvelussa oli siis hyvä ruoka ja sujuva palvelu. Tästä pitopalvelusta sain kuulla usemmalta ihmiseltä niin hyvää palautetta, joten laitoin heille viestiä ja sainkin nopeasti vastauksen. Ja siitä se sitten lähti :) En oo kyllä näin hyvää palvelua saanu keneltäkään aiemmin! Ihan sama mitä kysyin, niin kaikkeen sain vastauksen :) (Vaikka ei ois välttämättä liittyny pitopalvelun hommiin ollenkaan :D) Ja kaikista tärkein eli ruoka, oli oikein hyvää ja suussa sulavaa, täytekakusta puhumattakaan :) Jotakuta saattaa kiinnostaa meidän häiden menu, joten tässä se tulee:

Broilerpastasalaattia
Hedelmäinen vihersalaatti (feta erikseen)
Mansikkainen kotijuustosalaatti
Talon salaatinkastike sinappinen
Kermassa ja smetanassa haudutettu lohi
Possun ulkofile pehmeän pippurisessa kermakastikkeessa
Kermaperunat & keitetyt perunat
Paahdettuja lihapyöryköitä
Kasvisgratiini

Lapsille lisäksi
Lihapyöryköitä, ranskalaisia ja nakkeja

Täytekakku mansikka-valkosuklaatäytteellä
Herrasväen pikkuleivät
Fazerin sinisiä konvehteja

Iltapalalla meillä oli päivän salaatteja, lihapullia, nakkeja, patonkia, yrtti- ja ruohosipulituorejuustoja.

Tähän tietysti kuului leivät ja alkoholittomat juomat. Lähestulkoon kaikki oli vieläpä laktoositonta ja gluteenitonta, joten ainakin kaikki meidän vieraat pystyi syömään kaikkea :)




Hääkakku

Hääkakku


Voin siis täydellä sydämellä suositella tätä pitopalvelua myös muille juhlien järjestäjille :) Pitopalvelussa kontaktit hoiti pääasiassa Sanna, jonka kanssa tippa linssissä sitten halailtiin häiden jälkeisenä päivänä kun kaikki meni niin hyvin :)

Toinen asia, minkä haluan häistämme erikseen esitellä on meidän kukkataikuri :). Meidän häiden kaikki kukat teki siis kaasoni Tiina, joka lukee tällä hetkellä floristiksi. Tiesin, että Tiinan kanssa homma pelaa ja hän jo tietää pitkälti millaisista kukista tykkään :) Lähetin muutaman inspiraatiokuvan hänelle ja niiden pohjilta Tiina sai väsätyksi todella kauniit kimput, asetelmat ja rannekkeet sekä vieheet. Tässä muutamia kuvia kukista.





Hääkimppu

Suurkiitos Tiinalle vielä tästä urakasta! Jonka hän teki vieläpä meille häälahjana ♥

Hääjuhlasta en aio kovin tarkkaa kertomusta täällä tehdä, mutta jotain kuiteskin. Tunnelma oli hyvä ja monelta vieraaltamme saimme jälkeenpäin palautetta, että eivät ole näin hauskoissa ja lämpöisissä häissä koskaan olleetkaan. Se tuntui hyvältä, olimmehan suunnittelleet häitä reilu puoli vuotta hyvinkin intensiivisesti. Hattua täytyy nostaa varsinkin meidän apujoukoille eli bestmanille Samille, kaasoille Johannalle, Tarulle, Tiinalle ja Annalle. Ilman heitä näitä juhlia ei olisi koskaan saatu järjestettyäkään ♥ Kiitos, kun jaksoitte tsempata niin paljon meidän tärkeän päivämme vuoksi! Erityisesti Sami ja Jossu joutuivat tekemään monenmoista (kaikista lähimpänä kun asuvat). Eikä pidä unohtaa meidän morsiustyttöä Lilli-Sofiaa ja sulhaspoikaa Taavettia, jotka vetivät roolinsa järkyttävän hyvin :).

Mutta takaisin hääjuhlaan :) Meillä juhlat aloitettiin siis kättelyllä ja isän pitämällä maljapuheella, jonka jälkeen herkuttelimme hääruualla. Ruuan jälkeen otimme ulkona valokuvia yhdessä perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Ruuan ja kahvin välissä sekä kahvin jälkeen meillä oli muutama ohjelmanumero, kuten anopin esiintyminen laulujen kera, T:n ystävän laulaminen kitaran säestyksellä (hän säesti myös anoppia) sekä rakkauden tietovisan vastausten läpikäyminen (tietovisa kosketti siis hääparia). Pitkin iltaa palkitsimme kaasojen avulla hääbingon voittajia. Yksi kaasoistamme veti meille myös toivotun kenkäleikin :)

Hääleikki, kenkäleikki

Illan parhaimpia osuuksia oli kyllä kaason ja bestmanin yhteispuhe, joka sai kyllä suurimman osan vieraistakin nauramaan vedet silmissä. Itse tykkäsin kovasti myös toisen kaasoni puheesta, kyllä leuka väpättäen sai kuunnella, mitä kaikkea ihanaa ja hassua ollaan yhdessä T:n sekä kaasojen ja bestmanin kanssa touhuttu ja mitä puoliso on nuoruudessaan pelleillyt (siis puolin ja toisin ;)) Niin ikimuistoisia puheita, ettei mitään järkeä ♥ Nämä hetket tuun muistamaan ikuisesti ♥ Onneksi saatiin puheet myös itselle muistoksi! Kaasot ja bestman olivat myös väkertäneet meille polttarikansiot, jotka saimme tuona iltana :) Kiitos niistäkin!

Tanssimme myös perinteisen häävalssin, jota emme olleet harjoitelleet lähes ollenkaan! Edellisenä iltana meidän piti vielä treenata, mutta se unohtui, yllättäen ;). Harjoituksen puuttumisesta huolimatta tanssi sujui yllättävän hyvin :D. Vaikka täytyy myöntää, että sen verran valssaaminen hermostutti, että potkaisin juuri ennen aloitusta korkkarit pois jaloista ja tanssin paljain jaloin :P.




Heitimme myös perinteisesti hääkimpun ja sukkanauhan (kimpun ja nauhan nappaajatkin ovat muuten tällä hetkellä jo onnellisesti naimisissa!) ja häävalssista alkoi hääbändimme Popnite Vaasasta soittamaan. Loppuilta menikin tanssiessa ja viihtyessä vieraidemme parissa. Hääbändin lopettamisen jälkeen paikalle jäi enää pieni porukka kavereitamme, joiden kanssa jorasimme melkein aamuun asti omia lempparibiisejä luukuttaen :) Ai niin! T ja bestman olivat myös hankkineet raketteja meille! Oli kyllä kiva yllätys, kun kerta oli venetsialais-iltakin :) Pienimuotoisen ilotulituksenkin siis saimme ja pojat oli jopa muistaneet ilmoittaa palolaitokselle asiasta. 

Voiko siis parempaa hääpäivää toivoa? No ei me ainakaan ♥ Huippupäivä, jota on kiva muistella jälkeenpäin ♥

PS. Sori, mutta hääjutut ei ihan viä tähän lopu, muutaman potrettikuvan haluan teille esitellä, sitten kun saan niiden web-versiot kuvaajaltamme :)

2 kommenttia

  1. Olikin hyvä, kun vielä laitoit tän, niin pääsin vähä lunttaamaan missä järjestyksessä teillä kaikki ohjelma meni! Pitäis nyt viikonloppuna juuri tulostella loput ohjelmatötteröt pöytiin niin saa vähän vinkkiä :)

    Kävin tänään ostamassa häämeikit, ja otin ripsarin ja eyelinerin vedenkestävänä, toivottavasti sun puhe ei oo aivan poruutus! ;) Mutta odotan sitä kyllä innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä on ollu kyl kiva muistella näin teidän häiden alla!:) Ja kiva jos näistä muisteluista on ollu sullekin hyötyä :) Hahaa, joo pitää yrittää tehä sellanen puhe, että siitä alkaa vaan silmät kimmeltään eikä tuu mitään vollotuskohtausta että on silmät ja nenä punasina :DD. Mä selvisin ihan normiripsarilla, mut hyvähän se on ottaa varman päälle!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.