keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Meidän häät ♥ Osa 4 ja viimeinen :D

(Kirjoitettu 31.8.2014)

Oon jo aikoja sitten luvannut julkaista täällä meidän potrettikuvia häistä ja vihdoinkin aion sen toteuttaa :) Nimittäin nyt olen saanut itselleni nuo kaikki kuvat ja pystyn lupaukseni pitämään. Joten ensimmäisen hääpäivän kunniaksi kuvamateriaalia meidän tärkeästä päivästä, tasan vuosi sitten, olkaapa hyvät ♥

Potrettikuvat me otimme siis ennen vihkimistä. Valokuvauspaikkoina oli Ränkimäen museon piha sekä Malkakosken ympäristö. Kuvaukseen varasimme pari tuntia, eikä se ollut yhtään liikaa, kolmekaan tuntia ei olisi ollut yhtään liioiteltua. Tietysti, jos kuvat ottaa vain yhdessä paikassa, riittää lyhyempikin aika. Otimme ennen vihkimistä myös kuvat kaasojen ja bestmanin kanssa, koska halusimme ehtiä ottamaan myös näiden tärkeiden ihmisten kanssa rauhassa kuvia ♥ Ja se oli erittäin kannattavaa, koska itse juhlapaikalla oli niin paljon muitakin, jotka halusivat meidän kanssa kuvaan ja, joiden kanssa mekin halusimme ottaa kuvia.










































Tässä siis osa meidän potrettikuvista, mitäs tykkäsitte? :) Me aletaan nyt väsäämään brunssia ekan hääpäivän kunniaksi, kyllä onkin jo nälkä kun käytiin äsken heittämässä tunnin lenkki koirien kanssa. Kivaa päivää teille!:)

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.