torstai 16. heinäkuuta 2015

Ai mitkä päikkärit?

Ahhahhaa. Mä en enää KOSKAAN mee sanomaan ääneen, että meillä on itkeskelty vähemmän kuin normaalisti. Eilen illalla ja koko tän päivän on nimittäin ollut sitten ihan eri meininki. Eilen illalla jouduttiin tulemaan kesken treenin salilta kotiin, kun kotoa soitettiin, että Eeti huutaa kurkku suorana, eikä mikään auta. Ja sitä huutoa ois riittäny koko illan, mutta onneksi vatsallaan kanniskelu auttoi jonkun verran asiaa. Yö meni onneksi normaalisti. Tänään on Eetin vatsakin ollut todella löysällä, on ollut jo viime viikolla annetusta rotarokotteesta lähtien, mutta nyt vielä enemmän. Joten ei ihme, että välillä itkettää. Vaippaa on saanut tänään vaihtaa ihan koko ajan, jestas sentään. Kauankohan tää meininki vielä jatkuu....Kyselinkin jo instan puolella, mutta kysytään täälläkin, että onko muilla mennyt rotasta ripulillle? Ilmeisesti hyvin yleinen haittavaikutus kuitenkin.

Ja päikkäreiden pituudesta ei ois vissiin kannattanu iloita, sillä senkin suhteen palautettiin kyllä tänään takaisin maanpinnalle :P E on nukkunu tänään aamupäivällä vajaan tunnin, iltapäivällä vartin(!!) ja nyt alkuillasta sain sen unille, jotka kesti kas vartin. PUUH. Tää liittyy luultavasti tuohon ripulointiin, hankala nukkua jos vatsassa kiertää ja vaippaan tulee jatkuvasti tavaraa.

On se vauvan (ja äidin :P) elämä välillä rankkaa ♥ Nyt jatkamaan taas hoivaamista, tää yhdellä kädellä kirjoittaminen on aika tuskasen hikistä, kun toisessa kainalossa on beibi :P

Niillä kuuluisilla vartin päikkäreillä...




Mun pieni ♥



PS. Niin ja tottakai T on just tänään aamusta iltaan asti poissa kotoa, wuhuu.

8 kommenttia

  1. Joo meillä mennyt kans ripulille rotarokotteesta ja kesti noin viikon. :) tsemppiä, toivottavasti teilläkin alettais nukkumaan pian pidempiä päikkäreitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että meilläkin siis pian hellittäis vatsaoireet :) Niitä pitkiä päikkäreitä odotellessa, sais kotona niin paljon enemmän aikaseksi, kun E malttais nukkua kunnolla. Vaikka eihän kaikki lapset opi välttämättä koskaan pitkille päikkäreille, saas nähä kuinka meillä käy :)

      Poista
  2. Se on kyllä jännä miten erilaisia lapset ovat. Meidän tyttölle ei rotarokotteesta tullut juuri mitään ja muistakaan rokotteista ei noussut edes lämpöä vaikka neuvolassa niin väitettiin. Hieman ehkä levottomampi oli vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh liian hätäisesti lähetetty.. :)
      Toivottavasti teidän pienen masu pian rauhoittuu ja malttaisi/saisi nukuttua päikkärit. <3

      Poista
    2. Kiitos tsempistä ♥ Vauvat voi olla kyllä niin erilaisia, tähänkin varmasti vaikuttaa osaltaan vauvan temperamenttisuus, mutta on kyllä ihan kurjaa katsoa vierestä kuinka toisella on paha olla... Mutta toivon mukaan tääkin vaihe menis nopeasti ohi!

      Poista
  3. Kaikki sympatia puolellesi <3 Täällä on ollut täysin samanlainen vauva... jatkuvasti sylissä, nukkuikin sylissä parhaiten. Kantorepusta ei tykännyt laisinkaan! Jokaikinen neuvolan rokote sai aikaan yö valvomiset (ei nukuttu enää sitä vaivaista tunnin pätkääkään) ja kuumeilun. Näin ollen kuten kuvitella saattaa myös rota-rokote sai oireet pintaan.
    Vesiripuloinnissa on sekin miten se polttaa pepun kamalaksi,kipeäksi..!
    Voimia vauva-arkeen kaikkine hyvine -ja huonoinepuolineen (niin ihania kun ne pienet onkin)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ♥ Lohduttavaa tietää, että aina löytyy muitakin saman kokeneita. Vaikka välillä on rankkaa, niin eihän tätä mihinkään vaihtaisi ♥ Rankan päivän jälkeen osaa taas arvostaa niitä päiviä entistä enemmän, kun vauva voi hyvin ♥

      Poista
  4. Heh heh, aika samalta meiningiltä kuulostaa meilläkin. :D eiköhän se kohta helpota! Pakkohan sen on! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.