keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Shoppailemassa ja muuta mukavaa :)

Taas on monenmoista tapahtumaa ollut päivät täynnä, eipä käy elämä tylsäksi äitiyslomallakaan ;) Viime viikonloppuna tuli käytyä vanhempieni ja siskoni kanssa Ikeassa ja Ideaparkissa. Reissu meni hyvin, tottakai Eetin ilmavaivaitkut seuras reissussakin, mutta vähemmässä määrin, kun oli taas niin paljon ihmeteltävää. Ja tää äiti nautti kun pääsi ihmisten ilmoille (lue: kaupoille :P)




Ikeasta ostin vain sisustusjuttuja, nyt ei ollut tarvetta millekään huonekaluille. Niin ja ostin uudet punaviinilasit ja smoothielasit, kun kumpiakin on hajonnut jo useampi. Meillä syödään joka ilta smoothieta (ja pähkinöitä, nam) ja olutlasit on muuten siihen tarkotukseen tosi sopivan kokosia, niitä juuri ostinkin :) Ideaparkista tuli ostettua vain Eetille vaatteita, tässä alla olevassa kuvassa onkin yksi tän reissun ostoksista :)

Villervalla, t-paitabody
Kihniössä Eeti vetäisi ennätyspitkät päikkärit ja nukkui koko illan vaunuissa. Herätin vaan välillä syömään ja taas se jatkoi uniaan :D Silloin oli tosi kuuma päivä, luultavasti varjossa oli niin kiva nukkua vaan body päällä, että sen takia uni maistu hyvin :)



Imetykseen sai aina seuralaisen jostain koirasta, tässä Nietos, jolla itselläänkin on yksi pentu nyt hoivattavana :) Toisellakin koiralla oli pennut, mutta niistä en huomannut ottaa kuvaa.





Oli aika mahtavaa, kun apukäsiä oli niin monta, että sain syödä rauhassa ja istua illalla pihasaunassa ja paljussakin. Oli aika kesäinen fiilis silloin :)


Tällä viikolla oonkin sit alottanut uudenlaisen arjen Eetin kanssa, kun T palasi takaisin töihin. Aika kevyt aloitus on meillä ollut, maanantaina kyläilin ystävän luona, jolla on kas lapsia, Eeti nukkui koko vierailun ajan kaverinsa sängyssä, joten mä ehdin kahvittelemaan ja juttelemaan kaikessa rauhassa :). Eilen käytiin 2kk neuvolassa, kaikki hyvin poitsulla, puntari päräytti 6020g lukemat, eli E on ollut ruoka-aikaan kotona :P Neuvolan jälkeen meikäläinen kurvasi hakemaan ruiskerroshampurilaisen (samaisesta firmasta, jonka Etelä-Suomessa olevaa toimipistettä Arman Alizad juuri kehui somessa, by the way ;)) ja sain jopa syödä sen lämpöisenä, kun poitsu nukahti juuri sopivasti :) Ja mikä parasta, iltapäivällä me kumpikin nukuttiin yhdessä kahden tunnin päikkärit!! Näin pitkiä päikkäreitä mä en oo saanu nukkua viä koskaan Eetin aikana, olin aivan fiiliksissä tästä :D Vai näyttääkö siltä? ;)



Nytkin on ollut helppo päivä, E on ollut hyvällä tuulella eikä masuvaivoja ole ollut, vaikka eilen sai vieläpä rotarokotteen. Nyt E nukkuu päikkäreitä, saas nähä aletaanko meilläkin nyt sit nukkumaan kunnollisia unia päivälläkin, edes satunnaisesti :)

Kivaa viikon jatkoa teille, kohtahan on taas viikonloppu! :)

PS. Arvatkaa muuten kuinka lujaa tää mamma haluais Blockfesteille?! Koska Cheek ♥ Mutta taitaa jäädä haaveeks tällä kokoonpanolla :P

PPS. Huomatkaa alla päivän eka postaus :)

2 kommenttia

  1. Oi kun sulla on ollut kiva shoppailupäivä ja kaikkee muutakin kivaa! Suloinen Eeti,joka näyttää kasvavan kovaa vauhtia. Minäkin muistan,kun vauvan sai 6-kiloiseksi,niin se oli oikein passelin kokoinen. 60cm vaatteetkin oli sopivia:) Suloisia koiruliakin siellä on ,varsinkin se pentu. Tuossa alempana näin tutun näköisen kiraffin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Touhua piisaa näin kesällä kotiäidillekin, ihanaa :) Poitsu kasvaa kyllä kovaa kyytiä, pian saa vaan ihmetellä, että mihin se mun vauva katos! Ja eikös vaan ookin tutunnäkönen lelu, se on ollu kovassa käytössä, kiitos siitä :) ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.