torstai 23. heinäkuuta 2015

Mökkeilemässä

Viime viikonloppuna olimme mökkeilemässä ystäviemme luona Eurajoella, lähellä Raumaa. Eetin "kakkaepisodi" onneksi hellitti ennen reissua, joten pääsimme onneksi lähtemään mökille. Ja onneksi pääsimme, sillä taisimme viettää siellä kesän parhaan viikonlopun :) Puitteet olivat ihan huikeat ja seura tietysti kruunasi kaiken :) Nää meidän ystävät olivat muuten itse nikkaroineet Eetille näin upeet sisustustikkaat :D ♥ Kyllä ne tietää mistä tää äiti -kröhöm- siis Eeti tykkää ;) Nää tulee kunniapaikalle Eetin huoneeseen sitten, kun sellaisen sisustamme :)



Kuten jo mainitsin, puitteet tuolla mökillä olivat aivan huikeat, meillä oli oma vierasmökkikin, jossa yövyimme :) Vesi tuli jokaseen rakennukseen, jopa ulkohuussissa sai pestyä kätensä ja sähköt oli kas :) Varsinkin toi juokseva vesi on aika tärkeää, kun vauvan kanssa on liikenteessä.... Pääsimme T:n kanssa pyrähtämään myös vesillä, avomerelle asti ei uskallettu lähteä, ois kuulemma voinu olla aika pomppusta menoa tän kokosella veneellä :P Talviturkkia ei kuitenkaan uskallettu vieläkään kastaa, sen verran kylmää vesi oli! Saas nähä, onko tää eka kesä, kun mä en käy uimassa ollenkaan.... Niitä helteitä edelleen odotellessa!

No pitihän mun ny mökkiselfie ottaa :P Nii ja muutama muukin kuva :P...






Slurps, meitä hemmoteltiin kyllä jokalailla tällä reissulla!








Kuten taivaan väristä näkee, ei ollu kovin kesäinen ilma ;) Mutta onneksi ei satanut koko aikaa, kuuroja vaan tuli :)


Ai, että oli kivaa kun mäkin sain "ajaa" :)


Eetin mökkilook :) ♥


Pöllöiltiin :)


Kyllä Suomen kesäyöt on vaan kauniita, jostain kumman syystä niistä on tullu tänä vuonna nautittua vaan todella vähän ;)










Hyvin kyllä sujui tällä rytmiryhmällä tämäkin reissu, taas yhtä tärkeää muistoa rikkaampana ♥ Ystävät on niin tärkeitä ♥ Tälläkin viikolla oon ehtinyt näkemään jo paria ystävää ja viikonloppuna on tiedossa lisää ystävien näkemistä täällä kotona :) Alkuviikko meni kyllä aikalailla töttöröö- fiilingeissä, kun oli pikkasen univajetta mökkireissun jäljiltä :P Eikai sitä nyt malttanut mennä ajoissa nukkumaan!

Mä toivotan teille jo hyvää viikonloppua, kun sehän on jo ihan nurkan takana!:) Palataan taas :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.