maanantai 23. tammikuuta 2017

Uudenlainen arki

Tässä kaikessa hiljaisuudessa meidän arki on muuttunut tän tammikuun aikana ihan tyystin toisenlaiseksi. Nykyään meikäläiselläkin soi kello aamuisin ja eväsrasioita on saanut taas alkaa pakkaamaan laukkuun mukaan. Mä oon nimittäin päässyt töihin :). Mulle ilmoitettiin tammikuun alussa, että oon saanut töitä eräästä lastensuojelun yksiköstä, jonne olin hakenut ja käynyt haastattelussakin. Joten meikäläinen on tässä yrittänyt päästä taas työntekomoodiin! Oon tän yksikön ainoa terveydenhoitajavahvistus, muut on sosiaalipuolen ammattilaisia, joten opettelemista riittää. En oo nimittäin koskaan ollut lastensuojelun puolella töissä, vaikka kiinnostusta onkin ollut. Teen siis nykyään töitä perheiden parissa, aihealueena lastensuojelu voi olla henkisesti hyvinkin rankkaa, mutta siihen on jo hoitoalalla tietyllä tapaa tottunut. En kohtaa tällaisia asioita ensimmäistä kertaa. Ymmärrätte varmaan, että en voi työstäni tämän tarkemmin kertoa, mutta uudet haasteet odottavat, toden totta! Aika näyttää myös sen, kaipaanko sairaanhoidollisempaa sisältöä työhöni, vai viekö tämä työ mennessään :)




E saa siis jatkaa samassa hoitopaikassa, mutta hoitopäivät tulevat lisääntymään jatkossa. Olemme toistaiseksi saaneet kevyen aloituksen tähän arkeen, kun T on pitänyt säästössä olleita vanhoja lomapäiviään. Pojat onkin nauttineet yhteisistä vapaapäivistä tosi paljon, harvinaista herkkua täällä :). Mä vaan meinaan olla työpäivien jälkeen ihan piipussa, enää ei mennäkään aamuvuoron jälkeen päikkäreille...!! Jessus, mistä te muut työssäkäyvät äidit revitte energiaa lisää?:D Mulla on herkutkin nyt kieltolistalla, niin meinaan olla ihan lirissä :D

Mutta on tää ollut monella tapaa tosi ikimuistoinen vuodenaloitus, innolla jään odottamaan, mitä kaikkea kivaa vuonna 2017 tulee tapahtumaan :). Tän alla olevan kortin sain ystävältä, joka onnitteli työpaikastani :) Tää kuvastaa hyvin tän hetken fiiliksiä ♥ :)




Sellaisia kuulumisia tänne! :) Toivottavasti teillä muillakin on lähtenyt vuosi kivasti käyntiin ♥

4 kommenttia

  1. Onnea työpaikasta ja tsemppiä aivan uudenlaiseen arkeen! <3
    Varmasti kaikki uusi työmaallakin uuvuttaa sen verran paljon ja vielä pitäisi kotonakin riittää energiaa. Toivottavasti lisääntyvä valon määrä toisi lisää energiaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!<3 Uskon myös, että kesää kohti helpottaa!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä! Elokuusta asti töissä, mutta kyllä on välillä todellakin energiat vähissä! Tänäänkin taas kun oli saatu työt pakettiin, lapsukaiset koulusta ja hoidosta ja ruoka pöytään, niin kyllä sohva kutsui 1,5 tunniksi luokseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas tutun kuulosta! Huhhuh, mutta jaksaa jaksaa!<3 tsemppiä sinnekin!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.