perjantai 6. tammikuuta 2017

Vuoden alku

Mitäs tykkäätte mun uudistetusta blogipohjasta? :) Vähän jotain uutta näin uuden vuoden kunniaksi :) Muutoksia on tullut jonkun verran tekstien ja asioiden sijainteihin, mutta toivottavasti löydätte ne edelleen helposti. Esimerkiksi instagram-kuvat löytyvät jatkossa sivun alalaidasta. Kategoriat sen sijaan sivun ylälaidasta keskeltä. Uutena juttuna blogista löytyy nyt myös "Suosituimmat postaukset" ja Haku-kenttä. Eniten tykkään itse siitä, että puhelimella selatessa bloginäkymä on nyt paljon parempi. Vai mitä mieltä olette? Toivottavasti kaikki toimii niinkuin pitääkin, mutta jos ei toimi, niin vinkatkaa siitä ihmeessä minua! Ja kaikki kommentit otetaan edelleen vastaan mitä suurimmalla ilolla :) ♥

Mutta mitäs tänne noin muuten kuuluu :). Täällä on lähtenyt vuosi mukavasti käyntiin. Alkuviikosta sain nuoremmat sisarukseni ja siskoni poikaystävän ja Frida-koiran kylään :). Meidän piti alunperin mennä laskettelemaan, mutta rinteistä oli auki vasta yksi, joten menimme sen sijaan Simpsiölle metsälenkille, kun kerta latujakaan ei oltu vielä tehty. Lopuksi vielä istuimme laavulla ja toinenkin veljeni tuli töistä päästyään paistamaan makkaraa meidän kanssamme. Tätä pitäisi ehdottomasti harrastaa useammin! Nuotio, ulkoilma ja eväät on vaan ihan huippuyhdistelmä hyvässä seurassa :)


Näin myös erästä ystävääni lasten kera pitkästä pitkästä aikaa ♥ Tiedättekö, kun on sellaisia ystäviä, joiden kanssa juttu kulkee sulavasti, vaikka ei olisi pitkään aikaan nähnyt ja huomaa, että aina vaan löytyy yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja arvomaailmoja. Sellaisista ihmisistä kannattaa pitää kiinni :)

Eilen pääsin myös lunastamaan yhden uudenvuodenlupauksistani eli sen, että kokeilen tänä vuonna ainakin yhtä uutta liikuntalajia :). Naapurissa asuva ystäväni ehdotti, että lähtisimme kokeilemaan cheerleadingiä avoimien ovien päivänä ja siellä me eilen hikoilimme :D. Voi jestas, että oli meinaan rankkaa :D. Heti luulot pois ja kärrynpyöriä, kuperkeikkoja ja käsilläseisontaa vaan treenaamaan :P. Voin kertoo, että meikäläinen ei oo tuollasia temppuja tehnyt todella moneen vuoteen :P. Kaiken lisäksi kokeilimme myös ihan oikeita cheerleadingnostoja ryhmissä (ei mitään hajua, mikä niiden oikea nimitys on) ja jalat krampissa tutisten siellä treenattiin :P. Oli ihan superhauskaa, mutta huomasin, että itellä pitäis olla peruskunto paremmassa jamassa, että pärjäisi tuollaisessa ryhmässä. Mutta oonpahan taas yhtä kokemusta rikkaampi :) Ja kropasta tuntee, että tuli vedettyä kunnon parin tunnin treenit..!

Loppiaispäivää ollaankin vietetty perheen kesken, kun T:kin on vapaalla :). Aamusta suunnistimme Touhutaloon, joka olikin ihan hirmuisen hauska paikka! :) Eeti nautti varsinkin pallomerestä ja edestakas juoksentelusta pallot kädessä :) Liukumäkiäkin oli vaikka minkälaisia, mutta pallomeri tuntui olevan tällä kertaa kivoin juttu :).




Herkkuihin en ole sortunut, mistä olen hurjan ylpeä :). Mielenkiinnon vuoksi olen ottanut myös "aloituskuvat" itsestäni, mutta niitä en aio täällä jakaa :P Voin kertoa, että niiden myötä alkoi motivaatiota löytymään :DD.

On ollu ihan PIKKASEN kylmiä lenkkikelejä.... Kesää odotellessa :P




Kivaa pidennettyä viikonloppua teille kaikille, ihan mahtavaa kun huomenna on "vasta" lauantai!:)

4 kommenttia

  1. Vitsit että hyvän näkönen tää pohja, tosi hieno! Ja mobiilissa kyllä näyttää toimivalta ja kuvar erityisesti näkyy nyt paremmin :)

    Toi cheerleading kuulosti kyllä siistiltä! Eipä oo koskaan tuo tullu mieleen ku harrastuksia miettii, olis kyllä kiva kokeilla. Mut pitää varmaan sitä pohjakuntoo sit treenata eka pari vuotta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä itekin, kyllä kannatti vaan vaihtaa! :) Paljon toimivampi näin :)

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen tämä uus pohja, pisti heti silmään kun blogin avasi :). Ja sielä päästy jo hyvään terveellisen vuoden alkuun, josko mäkin nyt kun juhlat on juhlittu..🤔☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ainakin alku on ollut lupaava :) Täytyy jutella kaikista uuden vuoden kujeista sitten, kun taas nähdään!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.