tiistai 21. huhtikuuta 2015

Vauvan ensisänky ja hoitopöytä

Vanhan blogini puolelta vielä lisää tekstiä, tällä kertaa aiheena vauvan ensisänky ja hoitopöytä :)

(Kirjoitettu 16.4.2015)

Vihdoin ja viimein sain otettua kuvat meidän makuuhuoneesta, jonne on ilmestynyt yhtä sun toista vauvaan liittyvää :). Nyt kun hoitopöytä on hankittu ja vauvan sänkykin pedattu, niin oli hyvä hetki ottaa kuvia. Ja tällä kertaa kuvat on otettu järkkärillä!!:) Valitin eilen eräälle ystävälleni siitä, että harmittaa kun joudutaan synnärillä ottamaan vauvan ensikuvat puhelimilla, kun ei olla raaskittu vielä hankkia omaa järkkäriä ja kaikki digikameratkin on sanonu jo sopimuksensa irti, niin mitäs tämä kaivaa kaapistaan! No järkkärin, jota ei kuulemma nyt hetkeen tarvitse, joten saatiin se lainaksi!:) Tulipa kerrankin avattua suunsa sopivassa kohdassa, en jotenki osannu ajatellakaan, että voitais saada se kamera lainaksi joltakulta :). No mähän oon aivan into piukas sillä jo tänään ottanut kuvia :) Kylläkin automaattiasetuksilla, kun en oo vielä ehtinyt perehtymään sen enempää sen käyttöön, mutta kyllä niillä automaattiasetuksillakin saa parempia kuvia kuin puhelimella, ainakin tarkkuus on ihan eri luokkaa :) Oon siis ihan sikahäpihäpi tästä ♥




Hoitopöytä ostettiin siis käytettynä, hoitoalusta löytyi Babystylen-nettikaupasta (Kiitos Matu tiedosta!:)) ja vauvan ensisänky on saatu lainaksi Inun tulevilta kummeilta :). Pinnasänkyä me ei ees aiota vielä ostaa, sitten vasta kun siihen siirtyminen on ajankohtaista. Ja saas nähdä, tuleeko meidän vauva öitänsä tässä sängyssä nukkumaan vai ollaanko me enemmän perhepeti-ihmisiä, aika näyttää :)


hoitopöytä, vauvan ensisänky

hoitopöytä, hoitoalusta, ensisänky

Sisustustarra

Ensisänky

Ensisänky

Ensisänky, pehmolelut
Nyt alkaa todella tietämään, kuinka pitkältä se odottavan aika voi tuntua, mä oisin jo niin valmis lähtemään synnyttämään, mutta Inu taitaa olla eri mieltä ;). Onneksi tässä on kaikkea pientä ohjelmaa tiedossa tuleville päiville, ettei tarvi ihan vaan kotona kököttää odottamassa sopivia tuntemuksia. Nyt mulla ois ystävät aikaa teillekin :D Onneksi jotain treffejä on jo sovittunakin :)

Ja pian on taas viikonloppu! Mun puolesta sais nyt vaan paistaa aurinko (eikä sataa lunta niinkun tänäaamuna!!) että pääsis haravointihommiin ja muutenkin tuolla pihalla ois kivempi olla.  Mutta nyt mä taidan sukeltaa sänkyyn koirien kanssa lukemaan kirjaa ;). Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!:)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.