maanantai 20. huhtikuuta 2015

Uuden alku

Hei ja tervetuloa uuteen blogiini!:) Toivottavasti saan teidät kaikki vanhat lukijat edellisestä blogistani jatkamaan tänne uuden puolelle ja toivon mukaan myös lisää aivan uusia lukijoita :)
Toivottavasti kaikki toiminnot pelaavat niinkuin pitääkin ja saatte esim. kommentoitua normaalisti. Kertokaa, jos huomaatte jotain häiritsevää blogipohjassa :).

Mutta ensialkuun kerron muutaman sanan itsestäni :). Olen siis pitänyt pariakin eri blogia ennen tätä, ensin suljettua, vain pienelle ystäväporukalle rajattua blogia, sen jälkeen julkista blogia reilu parisen vuotta ja nyt koin, että haluan aloittaa kirjoittamisen aivan uudelta pohjalta. Tulen kuitenkin tallettamaan tänne vanhan blogini suosituimpia tekstejä ennenkuin poistan sen. Niitä tulee siis päivittymään tänne ajan kanssa, kun ehdin niitä siirtämään.

Olen siis 88- vuonna syntynyt, Etelä-Pohjanmaalle kotiutunut, naimisissa oleva nainen. Perheeseeni kuuluu aviomies, josta täällä käytän lyhennettä T, sekä kaksi westietä, Muru ja Luna. Olen valmistunut -12 terveydenhoitajaksi, mutta en vielä tiedä mikä minusta tulee isona. Aina pitää olla haaveita ja unelmia koulutuksenkin suhteen. Tähän mennessä olen tehnyt pääasiassa sairaanhoitajan, mutta myös jonkun verran terveydenhoitajan töitä erilaisissa paikoissa.

Yksi syy, miksi halusin aloittaa uudelta pohjalta kirjoittamisen, on meidän suuri, tuleva elämänmuutos. Huhtikuun lopussa meidän perhe nimittäin tulee kasvamaan yhdellä pikkuisella vauvalla, jonka työnimi on Inu ♥ Sukupuolta emme ole paljastaneet muille, mutta ei enää kauaa, niin se selviää muillekin :). Odotamme siis Inun syntymää jo kovasti ♥

Toinen syy, miksi halusin uuden blogipohjan, oli se, että en pitänyt edellisen blogini nimestä, kun se oli niin kiiruspäissään aikoinaan valittu. Tämä nykyinen on toivon mukaan sen verran neutraali, että se ei aiheuta minussa jatkossakaan ärsytystä :D

Tulen täälläkin kirjoittamaan samoista aiheista, kuin aiemmin, mutta tottakai myös uutena asiana vauvaperheen asioista ja arjesta. Niiden lisäksi tulen kirjoittelemaan ainakin sisustamisesta, koirista, haaveista, matkustelusta, mistä milloinkin olen innostunut, herkuttelemisesta ja elämästä nauttimisesta sekä liikkumisesta. En halua rajata blogin aiheita tiettyyn kategoriaan, vaan haluan kirjoittaa juuri siitä aiheesta, mikä milloinkin on itselle tärkeää.

Joten tervetuloa mukaan ja muistakaa, että jokainen kommentti on mulle erittäin tärkeä ja mieltä piristävä, onhan blogin yksi tehtävistä herättää keskustelua lukijoiden ja bloggaajan kesken :).
Alla yksi kuva meidän odotusajan kuvauksista, niistäkin tulossa lisää materiaalia, kun vaan saan kaikki kuvat valmiina versioina ensin itselleni :).

vauvamasu, odotusajan kuvaukset

8 kommenttia

  1. Ihanaa, tosi fressiltä näyttää! Ja hyvä ja sillee neutraali nimi, ettei juuri varmasti kyllästy :)
    Niin ja todella kaunis toi kuva. Näitä lisää odotellessa!^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tänks :) Joo mäkin ootan ku kuuta nousevaa, että saatas jo kaikki kuvat itelle! Pikkuhiljaa :)...

      Poista
  2. Hyvä hyvä! Mä seuraan perässä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uudelle blogille ja onnea loppuajan odotukseen ja synnytykseenkin. Eilen sattumoisin yhdeltä läheiseltä kuulin sun uudesta blogista. meillä taitaa olla se sama blogiavustaja.

      Poista
    2. Kiitos tsempistä :) joo kyllä meillä taitaa sama avustaja olla :D se teki mulle taas aika hienon bannerinkin :) hyvä olla näitä avustajia, kun ite ei osaa kaikkea!:)

      Poista
  3. kaunis kuva ja niin suloisesti pyöristyny vauvamasu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.